Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sub z kartonu?! lool

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sub z kartonu?! lool

http://melhuish.org/audio/DIYTQ6.html

Haaahah, spadłem ze stołka - może to nowa technika - wyginanie wraz z naporem powietrza - trzeba by obadać suba gumowego... Ale kliknąłem next i jak zobaczyłem kolumienki na rurach kanalizacyjnych...

Skomentuj

Pewno jak puści bas to sub sie miota po pokoju

Skomentuj

Hehh no ladnie

Ale ogolnie fajna stronka, duzo projektów, przewaznie hornów :) niektore maja niecodzienny wyglad

Skomentuj

XD, nie no sub jest niezly, ale te monitorki z rur kanalizacyjnych mnie juz calkiem dobily XD.

Skomentuj

Jakie monitorki To potezne podłogówki sa ;D

Skomentuj

Zamieszczone przez Tanner
              Jakie monitorki To potezne podłogówki sa ;D
              racja, nie wiedzialem do czego je zakwalifikowac ;D, naprawde mocne sa... ;D
              troche wlokna szklanego do tego, szpachli,lakieru i moze cos ciekawego powstac ;D.

Skomentuj

w obudowie br jak wiadomo nie powstaje tak ogromne cisnienie akustyczne jak w zamknietej, wiec mozna powiedziec ze karton mozna stosowac do testowania oczywiscie nie przy dyzych poziomach glosnosci

Skomentuj

misku patrzalem na to samo w tym samym dniu co ty ;d;d szok moze materialu my zabrakło...szczelny napewno jest nei ma co

Skomentuj

Sub z kartonu ?? Ja mam cos lepszego :] Moje poczatki projektowania obudowy :] Celem bylo wizualne zerkniecie jak beidzewygladac z pochylonym przodem. ( inne wymiary nie sa rzeczywiste )

http://img367.imageshack.us/img367/2...jekcik24fk.jpg

Skomentuj

hellrider, jak dal mnie to troszke za wasa ta kolumna :|

pozatym gosc chyba wiedzial co robi skoro ma marmur w tych kolumnac :| ?!

Skomentuj

Ale tzw. okrągłe tuby do samochodu z czego są?? Z prasowanego kartonu, tylko ładnie obite kocykiem i nawte niewidać że to papier.

Skomentuj

nadzik, PIsalem ze to mial byc tylko szablon do obadania wygladu pochylenia przodu Reszta wymiarow jest wzieta z kosmosu( takie pudlo mialem to z takiego zrobilem :) )

Skomentuj

Ja robiąc budy z kartonu sprawdzam proporcje :P

Skomentuj

hehe Mam jeden karton w domu Dla zajawki mozna by bylo sprawdzic

Skomentuj

Czaruję...
                              X