Doradzcie mi jak polaczyc 2 rozne glosniki niskottonowe a mianowicie tesle arn200 i Tonsila gdn 16/50. Szereg czy jak???// jak bedzie z moca??????
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
połaczenie rownolegle, niby proste
Collapse
X
-
Witam was.Kupilem w koncu tesle arn200 i mam to podpioete rownolegle z tonsilem 16/50 i wysoko przez kondensator.Jest kasa na zwrotnice!!!!!!! Teraz basu jest niepokojaco malo.Czy jak podlacze zwrotnice to bedzie go wiecej????? Jaka zwrotke wybrac??????? Prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!
Basu nie ma wcale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Skomentuj
-
No ale dlaczego bedzie zle.Niski by byl tesla sredni tonsil i wysoki arv.Kupilem tesle poniewaz kupilem je prawie nowe za 35 zl.takze cena fajna.Obudowa 26l wiec chyba powinno cos tam grac a tu wysokie jak najbardziej a basu nie ma nic.Membrany szaleja a basu nie slychac wcale.Na serio nic sie nie zmienie jak nie bedzie tonsil poloaczony rownolegle z tesla tylko bedzie zwrotnica "po ludzku"???
Skomentuj
-
http://empire.com.pl/TVM-ACOUSTICS/n...n-200-05-8.htm
Buda 26l bass reflex .Szczelna,uszczelniana sylikonem na wszystkich laczeniach
[ Dodano: 2006-04-20, 16:55 ]
jaka dac srednice idlugosc bass reflex?????
Skomentuj
-
Takero, To nie jest tak ze ja sobie kupilem plyte wiorowa pocialem,poskrecalem zrobilem otwor na bassreflex i teraz za wszelka cene pcham w bassreflex tesla.Tak jak juz wczzesniej wspominalem kupilem a raczej dostalem 2 tesle za darmo.Moge dolozyc druga sciane przednia tym razem bez bassfelex.Jak mozesz to poradz jak wybrnac z tego prroblemu.Znasz sie na tym i jak mozesz to pomoz. Jak zakupie zwrotke i doloze przednia sciane bez bass reflex to bedzie w koncu ten przeklety basss???????
Skomentuj
Skomentuj