Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOLUMNY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

KOLUMNY

witam mam pytanie wie ktos moze cos na temat tych kolumn
    Załączone pliki

Nie ma z tyłu tabliczki znamionowej żadnej ?
    Jeśli jest to co tam jest wpisujesz w wyszukiwarce www.google.pl i szukasz ;]

Skomentuj

Tabliczka jest i pisze tak :
      Atlanta Tower CD 250 !!? wpisałem w www.google.pl
      i nic nie ma !! moze ktos by pomógł za pomoc dziekuje chce sie troche dowiedziec o tych kolumnach !!

Skomentuj

szyszka99, szybko przeszukałeś 536,000 wyników.
        http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...wer+cd+250&lr= i nie wciskaj ciemnoty...
        Nikt za Ciebie tego szukał tam nie będzie...

Skomentuj

"jest napisane" a nie "pisze" - całe 5 lat technikum mnie nauczycielka (i upierdliwy koleś) poprawiali :-)

Skomentuj

Wyniki moze są ale kolumn tak nie mam ;/
            One sa made in denmark i nei moge znalezc ;/

Skomentuj

Odkrecajac glosniki zauwazysz jakies Westry i pseudo zwrotke szczatkowa.
              W dodatku pseudo podlogowe kolumienki stoja na cienkiej podstawce, domniemam ze to w jakiejs knajpce daje tlo akustyczne.....
              Spotkalem sie z innymi modelami typu Universum i podobnymi z DDRowa wlasnie w takim niskobudzetowym wykonaniu.

Skomentuj

Zamieszczone przez MarekW
                Odkrecajac glosniki zauwazysz jakies Westry i pseudo zwrotke szczatkowa.
                W dodatku pseudo podlogowe kolumienki stoja na cienkiej podstawce, domniemam ze to w jakiejs knajpce daje tlo akustyczne.....
                Spotkalem sie z innymi modelami typu Universum i podobnymi z DDRowa wlasnie w takim niskobudzetowym wykonaniu.
                Witam o co chodzi w tym poscie ??:P
                wiesz jaki maja wygar alusy 200W wysiadają przy nich

Skomentuj

MarekW, co Ty piszesz!
                  Kolegów obrażasz!? Wiesz jak to daje!? Altusy 200 przy tym wysiadają !!

Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                  X