Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kompaktowe 5.0 naścienne - gotowce

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kompaktowe 5.0 naścienne - gotowce

Hej,

Szukam jakiegoś zestawu - zdecydowanie gotowca - do kina domowego.
    Z racji, małych dzieci sam będę miał czas co najwyżej uchwyty zamontować Z tego samego powodu chce, żeby kolumny były kompaktowe i najlepiej z możliwością od razu zamontowania na ścianie lub postawiania na małych półkach dedykowanych do głośników.
    Budżet powiedzmy 2k.
    Przy okazji macie może jakieś sprawdzone estetyczne gniazda ścienne? Właśnie zaczynam remont i kable będę chciał wpuścić w ścianie. Przy takim kompaktowym rozmiarze na jakiej wysokości robić gniazda?
    Póki co mój typ to NS-P41 Yamahy. Ma ktoś z nimi jakieś doświadczenie? Niekoniecznie od razu chce suba, a obawiam się, że one nie będą miały ani odrobiny basu.

To jest forum DIY, pytanie o gotowce to bardziej na audiostereo i typ podobnych forach
    Ja będę mieć gniazdka z Simon kontakt. Firma raczej porządna i gniazdka RCA wyglądają na zdjęciach dobrze, choc w rękach nie trzymałem. Plus że można wszystko z jednej serii stylistycznej dostać i polski producent. Gniazdko najlepiej na takiej wysokości, żeby kolumna je zasłaniała, wtedy nie będzie widać kabli. Ja u siebie robię przy podłodze, bo kolumn na tył nie mam i pewnie nieprędko będę mieć - takie trochę gniazdka na wszelki wypadek.

Skomentuj

Czaruję...
    X