Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alphard RW 80 B 81

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Alphard RW 80 B 81

Witam!
    Poszukuję informacji o głośniku alpharda RW 80 B 81. Prawdziwe parametry, cena, ocena... itp.

Pozdrawiam

szmec w pi...z.....d....u.
    A co masz zamiar to kupic.Czy juz kupiłes?

Skomentuj

damian-macaudio, miałeś go ?

Skomentuj

Właśnie. Miałeś? Jak masz to chętnie odkupie Z tym że ja chcę RW 80 B 81 a nie RW800, który zgodzę sie że JEST szmelcem

Skomentuj

dostalem od alfreda wszystkie wynalazki w tym nowa serie RW z oglooooomnymi magnesami. 12 i 15cali maja nawet niezle efektywnosci choc jakosc brzmienia nie jest za specjalna. No i to co u alfreda najgorsze beznadziejne cewki. Glosniki spalily sie po kilkunastu minutach gry na nie pelnej mocy.
          Mam charakterystyke RW80B81 i jak na taki potezny glosnik to ma on beznadziejna efektywnosc. Z tego co pamietam to chyba nie cale 90dB Wersja M uzyskala porazajace 90dB a wersja B juz nie miala sily.
          Badziew.

Skomentuj

hehe nie ma to jak wypowiedzi irka, 100% konkretu;]
            smieszne te jakies ich nowe glosniczki.

Skomentuj

to chyba jednak wolę eminence alpha 8 .... :PP hehe

.... CHociaż z drugiej strony EM802 to klon tej alphy 8, co o nim możecie powiedzieć ?

Skomentuj

niestety miałem czego bardzo załuje .Wogule głosniki ALPHARD -wiele do zyczenia wykonanie kiepskie ceniwo to mozna porównac do TVM-ów a jakość o wiele gorsza

Skomentuj

mam tez alfreda EM802 podrobe emineca. Oczywiscie efektywnosc duzo gorsza choc z tego co pamietam dosc plaska charakterystyka. Jak bede w poniedzialek w firmie to pokaze wam charki.
                  Generalnie sam eminece alpha8 tez nie jest rewelacyjny. Ma duza moc ale nie zbyt rewelacyjna efektywnosc. Charakterystyke za to ma referencyjnie plaska i jak na estradowe 8cali ma nawet troche basu. Dla porownania celestion TR(TF)0818 ma wyzsza efektywnosc ale basu to raczej sie niz uslyszy. Monacor ma dosc dobry 8calowy glosnik z ogrooomnym magnesem ma calkiem niezel parametry. SP8/150 czy cos takiego.

Skomentuj

mam 2 sztuki em 802 w domu walaja mi sie nie mam co zrobic schecia odsprzedam... wiem ze to nie allegro ale moze komus sie przyda

Skomentuj

Kudłaty, łykam,spocik czy cuś,no wiesz...sie bym pobawił jak by co...da rade?

Skomentuj

2 naraz?ok przy najlblizszej okazji

Skomentuj

Dziękuje.

Skomentuj

Czaruję...
                          X