Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Peerless'y SDS'y

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Peerless'y SDS'y

No własnie miał może ktoś z nimi do czynienia, chodzi mi dokładnie o model 163, są to typowe 18-stki (takie lubie najbardziej) z qts 5 i efektywnością 89dB.

Po rozmaitych zabawach z winISD widać, że charakterystyka wygląda ciekawie w 30-35 litrach i strojeniu około 45Hz

Jednak 30 litów dla 18-stki to chyba trochę za duzo?? Tum bardziej , ze Vas to jakies 23litry :P No ale na akustyku piszą, że 30 litów ujdzie. No i właśnie chciuałbym poznać wasze zdanie na temat tego głośnika. Możliwe, że planował bym takie dwa w jednej kolumnie razem z dt100. Dlatego wszyskie opinie mile widziane.

Pozatym mam do was drugie pytanie: czy jak smarujecie kanapki to ten środek tak się przykleja i odrywa, bo wiecie nikt tego nie lubi a ja moge wam te kanapki posmarować. :P

[ Dodano: 2006-05-03, 19:46 ]
    http://akustyk.com.pl/peerless/P830657.html

i 2x sds

http://www.audiostereo.pl/Peerless_SDS_25089.html

[ Dodano: 2006-05-08, 19:32 ]
    w moim poscie są linki do kitów jak będziesz zainteresowany to mam zwrtoki do tego choć nie robiłem zestawu ale użytkownik jeden z forum mi zrobił, podziękowania.

[ Dodano: 2006-05-08, 19:33 ]
    oni podaja na stronach tych tylko elementy a ja mam jak je posłkładać :)
    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

kondrax, a masz zwrotki do tych wszyskich kitów, znaczy kolumn, satelit i centrala?? mnie na razie interesują najpierw satelity

Jeżeli mógłbyś się podzielić to bym był bardzo wdzięczny. Najlepiej jak byś wrzucil ta forum to może jeszcze ktoś kiedyś skożysta, a jak prawa austorkie nie pozwalają to zajaranyy@wp.pl

A może słyszateś te głośniki i mógłbyś się o nich wypowiedzieć. Bo apropo sds'ów przeczytałem jedną opinie i to nie pozytywną.

Skomentuj

Czaruję...
      X