Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czym skleic zawieszenie??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

czym skleic zawieszenie??

witam wszystkich. Niedawno mialem nieszczesliwa przygode z subem ES 250 i musialem skorzystac z serwisu. Serwis wszystko naprawil ale przesylki i naprawa trwaly prawie miesiac. Nie minal miesiac uzytkowania a w subie sie rozkleilo dolne zawieszenie. Teraz pytanie czym to skleic zeby nie wysylac do serwisu!?
    Tak to wyglada: http://img420.imageshack.us/my.php?i...sc020082lw.jpg
    nie wiem czy butapren wchodzi w gre bo jednak tam sa dosc duze obciazenia i drgania! Ale chetnie was poslucham.

Wiesz można spróbowac budapremen, jednak ludzie z servisu za majstrowanie mogą unieważnić gwarancję. Ja bym jednak wysłał do serwisu i zaproponował, żeby mi nowego dali :P

Skomentuj

no tylko ze czekac trzeba dluuuugo. Jakiegos pecha mam ostatnio!

Skomentuj

reklamuj , alebo klej klejem Moment z enkela. trzyma zaj....

Skomentuj

Zdecydowanie bym reklamował i nie popuszczał,w sumie to dość powazna firma i powinna dośc powaznie podejśc do problemu.

Skomentuj

no to jednak to mi pozostanie. Miesiac bez suba:/ jak to wytrzymam??:P

Skomentuj

Spokojnie,później będzie radośc podwójna :)

Skomentuj

witam

tez polecam reklamacje

mialem taka sama przygode z Resolution 10. kretyn zostawil suba w zime w garazu na jakies 2 tyg. puszczal wylacznie klej poliuretanowy. kleilem go kilkoma klejami ale w domowych warunkach najlepszy okazal sie butapren. (moment'u niemialem)
                glosniczek dalej lata jak szalony a klej jeszcze trzyma(juz z 3 miesiace)

Skomentuj

Jasne ze reklamuj, to wyglada na nieudolna regeneracje w serwisie, albo caly egzemplarz jest niedorobka.

Skomentuj

naprawilem suba samemu bez znakow stwierdzajacych naruszenie regulaminu gwarancji. Nic nie widac a klej jest jest identycznego koloru ktorym to bylo sklejane. Dziala znowu jak dawniej:))))

Skomentuj

Czaruję...
                    X