Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ostinato 2005 - ktokolwiek slyszal, ktokolwiek wie...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ostinato 2005 - ktokolwiek slyszal, ktokolwiek wie...

witam

poszukuje informacji o tych kolumnach (zwrotnica, skrzynia)

szukalem juz na kilku forach ale byly tylko ostinato 2000....

ma ktos moze jakies ich dane??

Z tego co sie orinetuje roznica tkwi tylkow kopulce (dawniej 27ka vify teraz dx25) i zwrotnicy

Skomentuj

no dobra no to skrzynie biore z ostinato 2000 (z tego co czytalem trzeba zmniejszyc objetosc)
      ale teraz potrzebuje schematu zwrotnicy

wie ktos moze czy jest ona wogole dostepna??

Skomentuj

poczytaj na www.audiostereo.pl M18WH można połączyc z 3 twetwerami i ta sama zwrotka co ostinato 2000 a co do 2005 czytałem ze spierdzielona zwtotka jest od esy nie dopracowali jej.

[ Dodano: 2006-05-07, 17:35 ]
        ja teraz na zbiorowym zamówieniu biore 2 x m18wh + 2 x pl27 vify

[ Dodano: 2006-05-07, 17:35 ]
        zwrotka ta ostinato 2000 a co do obudowy to się sprzeczja mięczy 15 a 22 L max.
        Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
        Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

http://www.audiostereo.pl/forum.html
          jak kupowałem głosniki na audiocomponents to jeden z forumowiczów składał klona tych kolumienek.
          Pozdrawiam

Skomentuj

przeszukalem audiostereo.pl przed zadaniem tego pytania. osobiscie nie znalazlem tam schematu zwrotnicy do tych kolumn.
            gdyby ktos natrafil to bardzo prosze o podanie linka...

Skomentuj

http://www.diy.republika.pl/ostinato.pdf

Niby ja czytałem najlepiej sam tak brał będe teraz na www.akustyk.com.pl cenny znacznie obniżyli. M18WH-08-08 + PL27TG-35-06 można jeszcze 2 inne twetery dac czytałem na audiostereo.pl ale tak niby najlepiej sam tak biore.

[ Dodano: 2006-05-08, 19:22 ]
              zwrotaka ta co w artykule ale obuddowe wszyscy razdza zmniajszyc na 22L lub do 15L ale raczej 22L

[ Dodano: 2006-05-08, 19:22 ]
              a no i b-r musisz do innej czestotliwosci dostroic

[ Dodano: 2006-05-08, 19:27 ]
              pierdziele to zamowienie z audocomponents na audiostereo jakies lewe mi sie wydaje i biore na www.akustyk.com.pl obiżyli znacznie cenny

Skomentuj

chodzilo mi o schemat do ostinato 2005 - o ostinato 2000 juz troche wiem

ja zamawialem rok temu na audiostereo i bylo ok tylko dluugo trwalo, policzyl mi 2 razy wat do jednych glosniczkow no i wyslal mi paczki do mnie kurierem za 100PLN!!
                ale ogolnie bylo ok
                wtedy za euro placilismy 4,25 a D27TG kosztowal mnie na miejscu 83zl

skoro niema zwrotnicy pod DX'a to prawdopodobnie po wakacjach cos powstanie ale chyba na PL'ce. chyba ze znajde jakos alternatywe....

Skomentuj

No to ci napisalem ze ludzie mądrzejszi jak my napisali ze ostinato 2005 ma zle zbudowaną zwrtonicę i nie warto tego robić bo trzeba by byo zwrotnice projektowac od nowa czytałem, daltego trzeba mixa zrobić 2000 z 2005 czyli m18wh(z 2000) i pl-kę (z 2005) i niby bardzo dobry efekt jest, nie trzeba do tego super wzmaka miec i ładnie gra.

Skomentuj

Kondrax w 2005 jest DX25

Skomentuj

Sorry to pomylilem, dobrze jes dx ale czytalem ze mozna go zamienic na pl-ke bo jest niby lepsza.

Skomentuj

Czaruję...
                      X