Witam was wszystkich, mam takie pytanie do was. Wlasnie siedze w angli i doszedlem do wniosku ze jak wroce to naszej pieknej polski zrobie sobie porzadne kino. Na przetworniki mam cos kolo 1200 zl moze 1500. zastanawiam sie nad visatonami.
fronty chcial bym zrobic 3waye, w200s, w130s, i sc10n
tyl 2way w130s i sc10n
centralny 2xw100s, sc10n
czy to dobry pomysl, czy moze cos pozmieniac??
i jeszcze jedno narazie bede mial sub na STX 32 ale to sie zmieni w najblizszym czasie, i jesli bym zrobil fronty na 2way to jakie glosniki zastosowac aby byla dobra srednica, bo sub bedzie odpowiadal za niskie czestotliwosci. z gory dzieki za podpowiedzi i sugestie :)
a i jeszcze jedno, czy ktos by mi mogl zaprojektowac zwrotki puznije do tego zestawu, albo jest ktos z koszalina kto by mogl mi pokazac jak sie projektuje w winisd bo mam z tym problem :)
fronty chcial bym zrobic 3waye, w200s, w130s, i sc10n
tyl 2way w130s i sc10n
centralny 2xw100s, sc10n
czy to dobry pomysl, czy moze cos pozmieniac??
i jeszcze jedno narazie bede mial sub na STX 32 ale to sie zmieni w najblizszym czasie, i jesli bym zrobil fronty na 2way to jakie glosniki zastosowac aby byla dobra srednica, bo sub bedzie odpowiadal za niskie czestotliwosci. z gory dzieki za podpowiedzi i sugestie :)
a i jeszcze jedno, czy ktos by mi mogl zaprojektowac zwrotki puznije do tego zestawu, albo jest ktos z koszalina kto by mogl mi pokazac jak sie projektuje w winisd bo mam z tym problem :)
Skomentuj