Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kształt obudowy - ma znaczenie?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

:) ale to zachwalasz.. musisz naprawde byc z siebie dumny :) zrob sprzet pomiarowy (ja niedlugo chyba sobie zrobie w koncu:) ) no i pokaz na charakteryctyce wszystkim jak to gra:)

Skomentuj

Zamieszczone przez bartekgib
      Nie jest to badziewny Sreatiw, Logitech albo inne padło.
      to co to jest w takim razie ?
      rozumiem że to kawał Twojej pracy i poświęcony temu czas powoduje nadmierne podniecanie sie tą konstrukcją, ale bez przesady... :)

Skomentuj

"zwłaszcza w obudowach vented" pisz albo po polsku albo po angielsku.

Skomentuj

Dobra - nie będe szedł w zaparte. Nazywajcie to jak chcecie, ale ja ten sprzęt zrobiłem dla siebie i ja jestem zadowolony. Koniec i kropka - o właśnie taka " . "

A jeżeli chodzi o Sreatiwa i Logitecha - Creative nazywam tak, bo miałem kiedyś empetrójkę od tej firmy i po jakichś 2 tygodniach się jej pozbyłem. Pozatym Creative głośniki 2.1 ma moja dziewczyna, i ja dziękuję za takie coś ..... A Logitech jak dla mnie jest nie lepszy od Crv - kumpel ma zestaw 5.1 i jak to stuka to po prostu szok ! W stosunku do mojej niskobudżetowej kolumny, o 1000 razy gorzej od tego Logitecha to jakością dżwięku bije ten zestaw bez zawachania ! Dlatego też jak dla mnie to jest dobrze - woofer za kwotę poniżej 40 zł gra dobrze. Pozdrawiam !

P.S. Specjalnie dla Was teraz zrobię wypasione satelitki .... Pozdrawiam !

Skomentuj

Zrobił się bałagan,dyskusja o pierdołach.Zamykam.
            bartekgib, zacznij od teorii podpartej doświadczeniami innych.I niekoniecznie akurat z tego forum.

Skomentuj

Czaruję...
            X