Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pralka automatyczna s ARA-390 :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wyglada jak normalny sub :) tylko ze powiekszony. Głośnik jest wielki, buda wielka- proporcje sa zachowane. Ładnie zaokraglone krawędzie. Podoba mi sie, choc daze do jak najmniejszych obudow.

Skomentuj

EBP=56 wiec ten glosnik rowniez by polubil obudowe zamknieta. Symulacja wykazuje ze 150 litrow zamknieta tez ladnie sie prezentuje a odpowiedz impulsowa zdecydowanie lepsza. Skoro to jest aktywna konstrukcja to mozna sie pokusic o korekcje i lekkie podbicie oraz obowiazkowo subsonic bo jak wczesniej rozmawialismy glosnik moze nie lubiec bardzo niskich czestotliwosci.
      Konstrukcja bardzo ciekawa i napewno gra fajnie. Czekamy na pelen opis i zamieszczenie w dziale konstrukcje, a potem kto wie moze i na stronie glownej
      Pozdro
      Dexter

Skomentuj

Dex: wcześniejsze posty jak czytałem to Brokem mówił że subsonik jest
        i też opisywał jak to gra
        ALe w sumie jak już jest taki temat to przydało by się jeszcze raz to spisać w jednym miejscu
        pozdrawiam

Skomentuj

Broken,a wirowanie to masz na 600 czy 800 obrotów?
          PZDR
          P.S.
          U mnie sub schodzi do 28 Hz przy 34 litrach więc nie widze sensu budowy takich pralek.

Skomentuj

wygląd bardzo fajny ale to zupełnie dla mnie nie do przyjęcia i nie praktyczne, za taką kase mamy 25-30 cm który zejdzie niżej i lepiej zagra ... nie mówiac że ara ma duza efektywnosc .. I CO Z TEGO skoro w domu niewykorzystamy mozlwiości jego POWERA , chyba ze załaczasz suba w 60 metrach to rozumiem

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
              Broken,a wirowanie to masz na 600 czy 800 obrotów?
              PZDR
              P.S.
              U mnie sub schodzi do 28 Hz przy 34 litrach więc nie widze sensu budowy takich pralek.
              To bym napravde chial slyset :)

No ja sensu ne widze ale slyse :)

Skomentuj

Jak na 150L zgrabnie wygląda :). Duży głośnik to jest to.

Skomentuj

Witam:)
                  Umberto możesz napisać na jakim głośniku masz suba?? Te 28Hz to przy jakim spadku??

A co do suba to mi się podoba:))
                  pozdrawiam

Skomentuj

subik cacy ,podoba mi sie

ps.: 150 litrow ,to calkiem czesto i spore pranie musisz robic ,jak taka duza pralke zrobiles :P

Skomentuj

Evo zajrzyj w projekty i wszystko jasne.Wykonanie Brokena spoko,nie mam zastrzeżeń.Ale kiedyś sam zrobiłem suba w 150l i bleee....mnie sie nie podoba,brak mu życia,dobry dla szachisty.No ale co kraj to obyczaj,jeden woli ogórki a drugi k.....a córki :P
                      PZDR

Skomentuj

Fajny sub. Jak położysz na boku to córeczka będzie mieć stolik :) Wykończenie na jasno - bardzo ładne.

Skomentuj

wykonczenie ladne i staranne
                          ale pralka

Skomentuj

broken napisał:
                            "No ja sensu ne widze ale slyse :)"

Dla mnie najlepsze zdanie na tym forum jakie słyszałem
                            pokłon w stronę autora wypowiedzi

Skomentuj

Stanowczo za durzy wedlug mnie

Skomentuj

podobno niskie czestotliwosci szkodza zdrowiu, a widze ze zona w ciazy jest
                                ostroznie!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                X