Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kto mi pomoze ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kto mi pomoze ???

Słuchajcie nabyłem głosnik:

Subwoofer powered by Red Star XXL-SW12

SW-12
    300W RMS (600W PMPO)
    30-3000Hz
    90dB@1W/1M
    4ohm 12"(30cm)
    średnica wewn.- 225mm, zewn.- 315mm

Jaką do niego zastosowac obudowe?Mile by były widziane projekty!..wyjdzie z niegop dobry subwoofer do domu ??? tu jak cos jest link do strony na ktorej sa fotki samego glosnika tylko trzeba go zazucic
    PASKA ADRESU:
    http://www.allegro.pl/item125399912_..._red_star.html

Prosze o jak najszybsza pomoc!!!

Z góry dziekuje

Ehh... najpierw trzeba bylo pytac a nie kupowac. Za 85zl mialbys dobrego STX a nie ten plastik fantastik...

A co do pudla. Polecam lekture:
    http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...2d20124a6e3a39

Skomentuj

Red Star widzialem tej "firmy" "sprzet" CA w Plusie czy Biedronce ;/ Ciekawe czy to to samo... Ja bym to wcisnal w jakas tam obudowe, podpicowal troche i sprobowal sprzedac, zeby nie stracic a moze i nieco zarobic na glosnik, ktory bedzie mial chociaz parametry.

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
        glosnik, ktory bedzie mial chociaz parametry.
        hehe ::) smieszne ale prawdziwe :)

[ Dodano: 2006-09-09, 22:45 ]
        ale w sumie 85złto nie tak duzo jak na pierwszy glosnik :), lepsze to niz koles ktory juz zrobil passywnego suba na Buschmenie za 250zł i juz "nie bierze ani mojego zdania pod uwage" :),
        ja tez za pierwszym razem kupiilem alppharda jakiegos tam za 80zł, ale to zanim poznalem te forum,
        no ale sprzedalem nic nie tracac na tym na szczesce i tyle, obudowa mi tylko zostala (mooja pierwsza) i sie przewala w garderobie, no ale czlowiek sie uczy na bledach :)
        chcac robic subwoofer trzeba pamietac ze procz glosnika jeszcze wzmacniacz jest potrzebny :) za 100-150zł raczej sie nie zrobi nic porzadnego

Skomentuj

jedynie co to ma kosz fajny ;]
          napęd ma kiepski więc pewnie niemały qts ma,
          daj w w zamkniętą ze 30-40l i zobacz jak zagra.
          jedyne możliwe inne wyjście to złożenie JIGa i zmierzenie parametrów...

Skomentuj

zapytaj sprzedawcy

Skomentuj

Czaruję...
            X