Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny 2way

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolumny 2way

Chciałbym zrobic kolumny do domu ,dokładnie do pokoju 20m2 ,
    przeznaczyc na to mogę ok 500zł . Mam pomysł tylko powiedzcie mi czy to
    dobry wybór: ARV-104-04/8 + GDN-17-80-8-SS . Niewiem jak wyliczyc obudowę, ponieważ WinISD Pro wyliczyło mi 92L to chyba trochę za dużo?? Proszę o pomoc :(
    Pozdrawiam.

ARN-150 + Visaton SC10N.

Ew. 2szt. ARNów, jeśli lubisz wykop i sporo basu.
    Z arvki bym zrezygnował, z tego STXa też. Do SC10N i 150 masz przynajmniej scheamt zwrotki.

Skomentuj

Ja bym jednak radził zestaw 18 od STX'a i SC10N. Podobno bardo dobry zestaw ( niedługo sam buduję ). A od kopa to jest subik :-) Pozdrawiam !

P.S. Właśnie łatwiej dostępna jest zwrotka od STX 18 + SC10N :grin:

Skomentuj

20 metrów to juz jest duzo,
        pierdziawka na arn nie wypelni pokoju dziwekiem.

bierxz visaton sc 10 +18 sw stx, schemat zwrotnicy xzrobionej do tych glosników znajdziesz tutsja na forum,

popatrz tez w dziale konstrukcje,

chyba QUESTER zrobila takie

Skomentuj

w 20mkw to nie jest jeszcze tak dużo. lobo14, naisz nam jeszcze jakie masz oczekiwania wobec swojego zestawu. Czego sluchasz itp.

Skomentuj

Ja bym proponowal projekt kolumn Yoshi'ego, cena jest dosyc niska. Jak masz chwilke czasu to sobie znajdz ten projekt, jest super opisany tylko wysokotonowca by warto bylo zamienic na sc10n.

Skomentuj

to jedna z dobrych, sprawdzonych i tanich konstrukcji. od biedy mozna pokusić sie o STX'a 18SW ze wzgledu na lepszą średnicę. Tylko przy tym zestawie dochodzi problem ze wzmacniaczem.

Skomentuj

mIKI - przeważnie słucham techno

Kolumny mały by być nieduże (niestety mało miejsca w pokoju :neutral: )
                Niemuszą napierniczać że będą mnie słyszeli na pierwszym piętrze ( mieszkam na 7)
                Poprostu kolumny do techniawek :mrgreen:

Skomentuj

to bierz 18 sw

Skomentuj

"Niemuszą napierniczać że będą mnie słyszeli na pierwszym piętrze ( mieszkam na 7)
                    Poprostu kolumny do techniawek "

2x lw 800 + 2x GC Ci wystarczy jesli to ma byc do tego,mieszkam na 10 p i przy uchylonym oknie(od gory-plastiki) slychac mnie na parterze .

Boze...ratuj

Skomentuj

Czaruję...
                    X