Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mocne3 drogi - 2 x SLS 10 na basie +???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tak Miki bo ten głośnik to niby fajny ale tak naprawde nei wiadomo do czego do kina dobry ale nie najlepszy do muzy fajny ale nie teges. Proste beyma do muzy i tyle. XXLS do kina i po sprawie.

Skomentuj

W takim razie pomyślę nad czymś innym... :neutral: Może beyma, a może Hds-y z nowej serii. Dzięki Wam za porady! Troche szkoda bo mi się cała koncepcja zburzyła, ale skoro piszecie, że te sls-y są cieńkie, to trudno się mówi
      Pozdrawiam!

Skomentuj

SLS są fajne:) ale raczej do kina. Co do HDS to tez odradzam:)

Skomentuj

dj_zibi, czemu HDSy odradzasz jeśli wolno wiedzieć?

Skomentuj

No właśnie, jak już odradzasz, to napisz dlaczego...no i o które Ci chodzi. Miałeś tą nową serie ex?

Skomentuj

Więc po pierwsze łyszałem HDS staze serie i niestety głośnik podobnie jak Vifka PL do basu a nie na srednie tony. Co do nowych to słyszałem kolumny ESA i tez wcale mnie nei zahwyciły,. Tyle co wiem z moich odsłuchów. Aha i za drogie do możliwości.

Co do nich wystarczy posłuchac kilku ludzi na audiostereo ale nie tych co ścieme wala ale tych co znają się np. pan Misiomor czy ArturP lub Gipsy, nawet Igod twierdzi ze HDS sa lipne:]

Poczekaj mozę na oferte Seasa z polinka.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                posłuchac kilku ludzi na audiostereo
                Tia,słuchaj ich dalej,dalej zajdziesz,finansowo.HDS słyszałem w konstrukcji Vipera,nie pamiętam konkret seriala ale wrażenia...pozytyw.

Skomentuj

dj_zibi, bzdury gadasz kolego. Nie wiem jak grają inne konstrukcje na HDS ale wiem jak gra moja i moge sie na tym opierać i powiedzieć jak jest. Prawda jest taka, że ten głośnik jest daleko bardziej zaawansowany technologicznie niż nawet zachwalana i faktycznie całkiem dobra Vifa xt18. Jest to nieco inny charakter brzmienia ale co jak co ale braku średnicy na pewno HDSowi zarzucić nie mogę, niskich rejestrów też jest pod dostatkiem i są dobrze kontrolowane, szybkie i punktowe. Jedyne zastrzeżenia mogę mieć do Vify D27 która zła nie jest ale teraz za te pieniądze jakie na nie wydałem mógł bym mieć XT25 co najmniej.

BTW. Przy zamawianiu z audiocomponents tych głośników sam Gipsy polecał mi taką konfiguracje więc albo Gipsy miał jakiś cel w oszukaniu mnie albo nie jest do końca tak jak piszesz.

Skomentuj

Ja pisałem swoje opinie. I też napisałem co mi mówili ludzie. Lecz ich mało słucham.

Skomentuj

Czaruję...
                    X