Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

POMOCY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

POMOCY

!!!WITAM WSZYSTKICH!!!
    Chcę kupić końcówkę mocy SHARP 7700. Nie wiem, czy jest ją warto kupić?
    Czy ktoś wie ile jest to warte????
    DZIĘKUJĘ ZA WSZELKIE ODPOWIEDZI
    [/i]

270-300zł

Skomentuj

Kiedys sie nia interesowalem, nie slyszalem ale czytalem, ze jakosc porownywalna do 7294 w stereo - czyli dno... Ponoc tylko moc i nic wiecej. Plastikowa obudowa, stary sprzet, produkowany kiedy patrzylo sie na waty a nie na brzmienie.
      Nie zawracałbym sobie głowy :)

Co chcesz tym zasilac??

Skomentuj

Tanner, Chyba troche nie doczytales... ...te koncowki sa na hybrydach STK ktore tda zjadaja na sniadanie. Zreszta co jak co ale akurat tego TDA w zyciu bym nie nazwal dnem... ...chociazby dlatego ze wiekszosc ludzi z forum sie na nim wychowala i ogolnie to dobry scalak.

Skomentuj

wektor, no do suba to pewnie ok, ale do stereo?? To gra tak samo jak moja 15-to letnia wieza, ktora swoja droga tez jest na STKu.
          Nie wiem, ale po posłuchaniu muzyki na tranzystorach, to gdybym tylko mogl, nie wracałbym do TDA albo mojej wiezy :/

Moze trafilem na pare niegatywnych opinii z rzedu :P

Poza tym za 300zl to mozna zrobic 2x200W na holtonach ktore zje STK i TDA albo dolozyc (chyba) troche i syma, to juz calkiem :)

Skomentuj

Tanner powiem ci że ten sharp nie jst zły. Sam układ STK jest bardzo dobrym układem, jest dużo lepszy do TDA czy nawet LM. sam sharp nie jest zły. Aktualne ceny na allegro sa kosmiczne poniewaz sprzedawcy przeginają z podawaniem mocy a STK ma tylko 2x120W. w samym sharpie wszystko jest fajne. Ja jednak polecam SX 8800. Na kanał jest jedno trafo po jednym STK 4050.

[ Dodano: 2006-12-02, 20:20 ]
            Za 300zł idzie zrobić wzmaka:]

Trafko 100zł dwa układy np syma w wersji bardzo oszczędnej 100zł, radiatory 30zł, kondy do zasilacza z 30-40zł. teraz kable wtyki z 20-30zł. A gdzie obudowa. Mówi się zę zrobienie wzmanciacza jest tanie ale tylko tak sie mówi.

Skomentuj

Czaruję...
            X