Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolumny do rocka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

i myśle że będzie najlepsza w tym przedziale przez długi czas :)

chyba że nasz eksperyment umbi wypali :)

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
      Niestety,stosunek jakość/cena jak na razie nie do pobicia.
      myślałem że pogoń za rozwiązaniami o najlepszym możliwym stosunku cena/jakość mamy już za sobą...
      Trzeba iśc do przodu, a z każdym krokiem w kierunku jakości rozwiązania stosowane przez nas są coraz droższe , mniej ekonomiczne i niestety o coraz mniejszym stosunku ceny do jakości, ale gdybyśmy się zatrzymali to na tej samej podstawie co ów cytat tkwilibyśmy ciągle w tesli i tanich visatonach...
      Bo arn 150 + sc10n ma przeca najlepszy możliwy stosunek cena/jakość,
      co nie znaczy że jest celem tej wędrówki, przynajmniej mojej...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        [...] Trzeba iśc do przodu, a z każdym krokiem w kierunku jakości rozwiązania stosowane przez nas są coraz droższe , mniej ekonomiczne i niestety o coraz mniejszym stosunku ceny do jakości, ale gdybyśmy się zatrzymali to na tej samej podstawie co ów cytat tkwilibyśmy ciągle w tesli i tanich visatonach...
        Bo arn 150 + sc10n ma przeca najlepszy możliwy stosunek cena/jakość,
        co nie znaczy że jest celem tej wędrówki, przynajmniej mojej...
        Dokładnie W pewnym momecie stosunek jakości do ceny nie jest już tak korzystny jak to bywa w przypadku tanich dobrych głośników. Jezeli chce sie miec troche lepsze przetworniki trzeba jednak dopłacić a czy ktoś tak zrobi mimo stosunkowo małej róznicy w jakosci to juz tylko jego wybór.

Co wam powiem to wam powiem, ale wam powiem... ja tam nie lubie stać w miejscu

Skomentuj

no tak tylko że tu jest skok z 25zł do 400 a potem do 2500zł :P

i jeszcze co ciekawsze ten za 400zł niebardzo nadaje sie do tuby :P (mowa o B-200)

więc co skok z 25zł na 2500zł to tak troche zaduzo jak na moje mozliwości....

acha 2500zł + koszt przesyłki oczywiście i to nie z polski a zza oceanu :) moze ktoś się domyśla oczym mowa :)

Skomentuj

Sound Wave, narazie o beymie mówimy która nie kosztuje 2500zl :)

Skomentuj

Hmm a np Kilomaxy Można je mieć w dobrej cenie w polsce, lub w niemczech.

Skomentuj

Hmm a np Kilomaxy Można je mieć w dobrej cenie w polsce, lub w niemczech.
                w dobrej cenie tzn ?:>

Skomentuj

Zamieszczone przez Sound Wave
                  i jeszcze co ciekawsze ten za 400zł niebardzo nadaje sie do tuby :P (mowa o B-200)
                  Co kto lubi, mi tam b200 wystarczyłby w br zapewmniając nie mała ilośc basu jak na taki głośniczek.

Skomentuj

tak ale ta beyma jest do bani.... na bank gorszy dźwęk od ARztki - mms 14,3 to juz baardzo zły znak do tego SPL 91dB tez nie napawa optymizmem...

ps - niewiem jak kilomax sprawdził by się jako szerokopasmówka do 15kHz :cool: :cool:

Skomentuj

Czaruję...
                    X