Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BSW RAVEMASTER BSW 154-II pomoc

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

BSW RAVEMASTER BSW 154-II pomoc

Witam Wszystkich :grin:
    Jestem nowy na forum i mam nadzieje że będziecie wyrozumiali jeżeli ten temat już kiedyś był poruszony. Dużo czytałem na forum o głośnikach i wzmacniaczach bo chciałem sobie zrobić subwoofer aktywny. Wybrałem głośnik jak w temacie do pomieszczenia 25 m2 czy to wystarczy? Subwoofer będzie używany do słuchania muzyki i do kina domowego czy głośnik ten się nadaje?? Największy problem mam ze wzmacniaczem. Co sądzicie o gotowych wzmacniaczach które można kupić na allegro czy innych stronach?? ewentualnie jaki byście polecali do tego głośnika?? czy lepszym rozwiązaniem będzie zgłosić się do Pana Irka i poprosić o sklecenie czegoś pod ten głośnik?? Subwoofer będzie podłączony do amplitunera harman/kardon AVR 20II może macie jakieś informacje na temat tego sprzętu bo kupiłem go za grosze ale bez pudełka i papierów i nie wiem czy się nadaje. Wiem że to dobra firma ale nie mogę nic znaleźć na temat tego modelu.
    Z góry dziękuje za pomoc i wyrozumiałość.

Zamieszczone przez suruwczak
    Wybrałem głośnik jak w temacie do pomieszczenia 25 m2 czy to wystarczy?
    wg mnie to nawet za duzo :razz:
    Subwoofer będzie używany do słuchania muzyki i do kina domowego czy głośnik ten się nadaje??
    sadzac po opinni innych - TAK! (bo sam nie slyszalem)
    Co sądzicie o gotowych wzmacniaczach które można kupić na allegro czy innych stronach??
    allegroto strata pieniedzy a inne ze stron to do dobry poczatek...
    czy lepszym rozwiązaniem będzie zgłosić się do Pana Irka i poprosić o sklecenie czegoś pod ten głośnik??
    zdecydowanie najlepsze rozwiazanie :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      wg mnie to nawet za duzo
      Eee tam, trzeba zaszaleć

Skomentuj

Mam jeszcze jedno pytanie, zastosować obudowę zamkniętą czy BR :?:

Skomentuj

A skąd ty żeś sie urwał? Weź chłopie poszukaj trochę i poczytaj a nie głupa palisz :/
          Normalnie ręce opadają.

Skomentuj

coolombo, zly dzien czy jak?? ;>
            wiem ze to denerwujace ale przynajmniej chlopak wybral odpowiedni glosnik a nie taniego, blyszczacego chinczyka...

Skomentuj

suruwczak, bsw 154II to fajny wooferek ale bez 110L w br nie podchodź,zmarnujesz go.Do napędu ostatecznie użył bym kitu altrona 400W ale znacznie lepiej poszukać wzmaka janka.Na nim dopiero subik dostaje ostrych rogów.

Skomentuj

Czaruję...
              X