Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Niedrogi głośnik samochodowy?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Niedrogi głośnik samochodowy?

Witam po dłuższej przerwie.

Jak w temacie: poszukuje głośnika basowego w cenie powiedzmy 100-200zł z przeznaczeniem na sub do auta. Autko kombi. Co nie oznacza że chciałbym tam wstawic skrzynie 100l. Czym mniejsza tym lepiej. Instalacje w samochodzie zakładałem całe wakacje i w zasadzie jako sub miał być hertz es250, jednak z pewnych powodów narazie musze wstrzymać "poważniejsze" inwestycje w ten projekt. O odpowiedni napęd głośniczka zadba LANZAR VIBE 220 który to dyponuje mocą 150watt w RMS ...czyli jakieś 300 w impulsie. Reszta głośniczków w instalacji to współosiowe głośniczki równierz Lanzara. Nie będe może pisał o impulsach, i głęokościach jakie mnie interesują itd... napisze może preferencje muzyczne: muza raczej czarna, jaieś r'n'b, soul, klimaty typu eazy-e ...stary campton :], faithles, underworld - więc w takim klimacie powinien potrafić się wykazać. Głośnik z rozmysłem ograniczam cenowo w tą strone ponieważ puki co nie chce pakować niczego szczególnie cennego, a na zimę jakiś "sprzęt" musze mieć. Jeżdże w pracy przynajmniej pare godzin na dobę więc bez muzy zdycham. Aha ....interesują mnie tylko głośniki o przeznaczeniu samochodowym więc prosze o nie proponowanie czegoś w stylu gdn 20/80/2 - niestety nie posiadam garażu, a warunki atmosferyczne jakie są każdy widzi :] ...P.S głośnik nie ma walić jak głupi po całej okolicy. Preferuje raczej subtelne :P, ciepłe i umiarkowanie granie dla przyjemności. POZDRAWIAM
Czaruję...
X