Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki Glosnik Do Suba ????

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki Glosnik Do Suba ????

Panowie Potrzebuje Rady kogos kto sie zna na rzeczy robie suba mam juz skrzynie 40x40x40cm i niewiem jaki glosnik wybrac do tego suba czy TONSIL GDN 25/80/1 czy ALPHARD SW 1003 Z SE czy ALPHARD CW 1002 CX Doradzcie mi ktory bedzie dawal lepszy bas w domu jako naped chce uzyc jednej kostki tda 7294 tylko nie mowcie mi ze to za malo jak juz pod tego alpharda bo moj kumpel tego alpharda napedzal radmorem prosze o dobra rade

jak pod jedno TDA i do domu to tylko tonsil
    CW 10" niemialem ale SW jest za cichy do domu - pomijam oczywiscie ze sa gorszej jakosci

Skomentuj

Zamieszczone przez domolek
      jako naped chce uzyc jednej kostki tda 7294 tylko nie mowcie mi ze to za malo jak juz pod tego alpharda bo moj kumpel tego alpharda napedzal radmorem
      napędzić go można wszystkim - jeśli głośnik będzie sprawny to zagra każdy, pytanie tylko jak zagra - to właśnie się liczy...
      Moge go napędzić wzmacniaczem słuchawkowym, ale niczego to nie dowiedzie.
      Głośnik i tak jest mułem, jeśli damy mu napęd w formie tda to tylko jakieś tam buczenie uslyszysz zamiast basu...
      Wogóle nie wiem skąd pomysł na tego alpierda o niskiej efektywności...
      Tonsil ma spl >90db, a tamte nieco tylko 80 db przekraczają ;]
      Jeśli chcesz bas o szybkości i niskości przydźwięku z sieci to bierz alpierda (jeśli dodatkowo lubisz kolorowe membrany i wieś tuning to już wogóle ;] ), będziesz się mógł kolegom chwalić jaki masz czerwony głośnik, jeśli natomiast wymagasz żęby jeszcze ten sub grał to bierz tonsila - zdeklasuje te alpiardy...

Skomentuj

Czaruję...
      X