Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wybór przetwornika- Stx-15/100 ax vs Vistaton w170s

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wybór przetwornika- Stx-15/100 ax vs Vistaton w170s

Siema. Zabieram sie do robienia podłogówek ale problem w tym bo nie moge sie zdecydowac jakie głosniki wybrac.

Pokój 12 m2 napede Yamaha ax530, muza to techno i rap.

Ja jakos bardziej przychylny jestem do stx"a ale prosze was o wyrazenie swoich opini.

Z góry thx.

Zależy ile masz kasy na przeznaczenie. Osobiście polecam Visatona, a jakie podłogówki zamieżasz robić 2drożne-2,5drożne-3drożne ?? W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na GG. No i jakie inne przetworniki. Pozdrawiam Ploter

Skomentuj

hmm... to troche inna polka glosnikow. STX to maly glosnik ktoremu chyba nic nie brakuje no a visaton bedzie sie nadawal wlasnie do techno, najlepiej jakiby byly 2.

w podobnej cenie masz jeszcze http://www.akkus.com.pl/index.php?gr...&lang=pl&dh=dt a do niego jest opracowana zwrotnica do wspolpracy z vifa XT

Skomentuj

eee, visaton niby lepszy od tego stxa ?
        nie sądze...
        Visaton przypomina mi starego tonsila, w negatywny sposób :)
        STX bije go na głowe pod każdym kątem, średnica, scena...
        Zamieszczone przez Pawel S.
        w podobnej cenie masz jeszcze http://www.akkus.com.pl/i...P〈=pl&dh=dt a do niego jest opracowana zwrotnica do wspolpracy z vifa XT
        do vifki xt i tego taniego ushera wysokotonowego :P

Skomentuj

Ja też W170S nie polecam, nie trzyma parametrów (przynajmniej moje), basu z niego nie ma zbytnio, a średnica co najwyżej przeciętna, w sumie to wolałbym od niego już nawet 18/120SW.

Skomentuj

Mialem w170s i graly bardzo fajnie,kupilem je okazyjnie bo po jakies 65/szt .oplacalo sie.

Dzieki mkul ze mnie zrobiles w ...zostawiles na lodzie :!:

[ Dodano: 2007-05-06, 20:13 ]
            Dodam ze mialem je w 18l@40 hz i bez suba mogly grac smialo,basu bylo sporo.
            Niewiem mkul dlaczego ty nie miales (a buda 28l czy ile tam...)

Skomentuj

Czaruję...
            X