Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BSW 124-II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

BSW 124-II

Witam
    Mam pytanie co sadzicie o umieszczeniu 2 glosnikow BSW 124-II w jednej obuwowie?? jeden glosnik od spodu a drugi od przodu, bass reflexy 2 od tylu kazdy po 7 cm srednicy... obudowa 43 litry( okolo ) strojona na ok 45 hz...?? mam taka obudowe42 litry i jeden glosnik od spodu chce dodac drugi odprzodu a bass reflexy 2 od tylu wedlug programu na strojeniu 45 hz jest bardzo ladnie i przy 2 takich bass reflexach tylko 0.08 przeplywy mas powietrzawiec wszystko pieknie... a na 100% chce bass reflex z tylu bo wtedy wpokoju u mnie jest bardziej slyszalny bas nawet duzo bardziej a teraz mam z przodu i chce coszmienic a poza tym miec mocniejszego suba nie 220 watt tylko wlasnie 440 bo wzmaka mam mocnego a na pewno za mocnego pod jeden taki glosnik...
    Pozdrawiam i z gory dzieuje za wypowiedzi
    P.S. sadze ze taki sub moze byc na prawde Ciekawy i bardzo fajny pod wzgledem ze mala buda a w dodatku mocny i z duza efektywnoscia sub bo efektywnosc to 96,5 db pozadana maszyna tylko pytam bo nie wiem czy taka obudowa to pod takie 2 glosniki nie za malo ale taka mam a wedle programu jest bardzo dobrze

chłopie masz 100 postów a mało z krzesła nie spadłem!
    1) obudowa 43L to na jednego 124II sie nadaje...
    2) 220W to tak trochę zaniżona wartość, u mnie dostawał całe 300W z janka i mógłby jeszcze coś szamnąć.
    3) pochwal się co za rakietę masz ze jest za mocny...

[ Dodano: 2007-03-12, 09:59 ]
    chłopie masz 100 postów a mało z krzesła nie spadłem!
    1) obudowa 43L to na jednego 124II sie nadaje...
    2) 220W to tak trochę zaniżona wartość, u mnie dostawał całe 300W z janka i mógłby jeszcze coś szamnąć.
    3) pochwal się co za rakietę masz ze jest za mocny...
    4) może kup sobie beyme power12 i będziesz miał 500W RMS i spl na podobnym poziomie...

Skomentuj

hehe tak myslalem wiec na razie zostane przytym co mam spytalem bo wedlug programu jest ok i chcialem sprobowac... ej a widze e Ty sprzedesz beyme... jaka cena?? napisz gg 5168203 i ile tez za wzmak il calosc

Skomentuj

BSW 124-II

To ja sie podlacze tutaj z pytaniem: jaki jest wymiar otworu pod BSW 124-II? Wymiar minimalny by glosnik wszedl na scisk?

Dzieki

Skomentuj

wszystko masz w adnotacji do głośnika... i czy pytasz o wymiar zewnętrzny pod frez czy tez 'wpust'

Skomentuj

mIKI --> "Wpust" --> Einbaudurchm.: 284 mm ?
            No tak

Skomentuj

2 BSW mozesz wsadzic do takiej budy ale drugi bedzie jako membrana bierna. tylko ze to troche trudne jak na poczatek

Skomentuj

Czaruję...
              X