Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

beyma power 12

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

beyma power 12

http://arton.info/catalog/product_in...roducts_id/816 mam pytanie co sadzicie o tym glosniku??

gdyby nie chodzilo o moj glosniczek to bym cos nspisal:)

[ Dodano: 2007-03-12, 20:02 ]
    powiem tylko ze gdybym nie musial nie sprzedawalbym...:)
    glosnik naprawde kozak!
    ale tez zalezy do czego ma byc

Skomentuj

Glosnik jest swietny, cewka nie do spalenia choc nie zalecam 500W wzmaka 300 gora 400W bedzie odpowiednie. 0czywiscie glosnik zagra nawet na wzmaku 100W i to niezle bo ma bardzo wysoka efektywnosc. Jedyna wada tego glosnika to mala gleokosc montazowa ktora odbila sie na niskim Xdam zedu 14mm. No i ta cena, glosnik jest drogi choc widac za co sie placi bo ma najwiekszy magnes jaki mozna gdziekolwiek zobaczyc.

Skomentuj

to fakt, magnes ma wielki!
        Xdam naprawde nie ma co sie martwic, przy pelnym wysterowaniu wzmaka Irka (ok300W) przy naprawde ciezkiej muzyce glosnik ani razu nie wydal z siebie niepokojacego dzwieku, caly czas pelna kontrola. ahh. jak sprzedam bede cholernie teskic i pewnie jak znowu bede przy kasie kupie ta hiszpaneczke

Skomentuj

mIKI a w jakiej budce go trzymasz? Przyznam, że sam też sie mocno interesuje tym głosnikiem :)

pozdrawiam

Skomentuj

60L BR
            jesli jestes zainteresowany to szybko szybko sie decyduj bo mam juz powazna oferte z tym ze trnsakcja wiazana ma byc, a zawsze wole gotowke:P wiec jak cos daj znac w miare predko:)

Skomentuj

irek dam sobie reke uciac ze jakis czas temu mowiles ze sa slabe, maja jakas wade konstrukcjyjna czy cos tam :P

Skomentuj

aryan, tylko ze teraz jest nowa poprawione wersja:) zawsze mozesz wpasc i obadac ze wszystko jest elegancko:)

Skomentuj

zgadza sie aryan maja pewien feler w wykonaniu. Pierwsza wersja ktora testowalem grala bardzo dobrze ale sie okazalo ze ma wade fabryczna i poszla do wyniany bebechow. No i po tym zmienily sie parametry i juz m isie tak nie podobala. Teraz jest nowa wersja ktora wyglada nieco inaczej a co zmienili to nie wiem w kazdym razie xdam nadal jest maly bo to wynika z plytkiego kosza glosnika. Jednak poprawili cos i juz tak nie jest slyszalne stukanie, zreszta nie bardzo nie bylo bo pierwsze uderzenie jest o zawieszenie dolne. Najbardziej slyszalne jest stukniecie cewki w magnes.

Skomentuj

mam ta beyme i pod wzmakiem irka jeszcze nie zdarzylo mi sie doprowadzic do stukania cewki, pomimo ze mam o 15L wieksza bude od zalecanej przez producenta. co jak co zadnej wady nie widze i nie pisze tego bo chce sprzedac tylko jako swoja opinie dla innych.

Skomentuj

mIKI, jak tam u niego z zejsciem jest w porówninu do BSW?? Da sie jeszcze jakoś przed sprzedaża wkrecić na odsłuchy?? :P

Skomentuj

dziwie sie ze jecze Cie nie bylo:P
                        zejscie jest w sumie podobne:) nie pamietam dokaldnie, ale na pewno jest inaczej:)

Skomentuj

Przy wzmaku 300W nic nie bedzie slychac, zreszta jest subsonic. Ale prawdziwe 500W na niskich tonach to dla tej beymy niezbyt sprzyjajace warunki pracy.
                          Pierwszy raz jak mierzylem beyme w 60dm3 b-r to mialem 30hz -6dB. Jeszcze tylko alphard yakuza tak nisko potrafi zejsc tylko ze yakuza muli niemilosiernie a beyma jest zawsze szybka i dynamiczna.
                          Szkoda ze nie mialem na pomiarach BSW 12cali to bym je jakos porownal. BSW 124 wyglada lepiej w parametrach niz 154.

Skomentuj

Czaruję...
                          X