Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

25/60 czy LW 1000?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

25/60 czy LW 1000?

Witam!!!
    Przymierzam sie do budowy subwoofera, i mam dylamat który głosnik wybrać Tonsil 25/60 czy Alphard lw1000. Który według was zagra lepiej w pokoju około 25mkw?

:shock:

Skomentuj

niestety za 50 czy 100zl nie zbudujesz subwoofera!!

Skomentuj

niestety za 50 czy 100zl nie zbudujesz subwoofera!!
        Eee tam gadasz...LW 800 za 3 dychy,stare biurko...
        Ale tak naprawdę czy chodzi o robienie na siłę?Jeśli tak to po co?Bo efekt będzie mizerny.

Skomentuj

Do 100zł to mam zamiar wydac na głośnik, wzmacniacz i obudowa to oddzielna bajka.
          No cóż ja nie mam dochodów zeby kupywać drogie głosniki i diy nie jest u mnie na pierwszym miejscu zebym tylko zbierał na to kase. Proste ze za 100zł nie zbuduje suba, hmm taki głupi to ja nie jestem ...;] Pozatym nie mam wygurowanych wymagań. Moje pytanie dalej aktualne który z tych głośników jest lepszy według was?
          Pozdr.

Skomentuj

jak masz do wydanie 100zl to po co sie pchasz w to co zaproponowales??

moze STX 27-150?? a do tego nowiutki panel do suba od irka(250zl - kompletny!!)

Skomentuj

Hmm do tego stxa to pieca potrzba zeby go nieżle rozbujać aaa ten Tonsil ma wysoką efektywność (wiem ze on nie schodzi zbyt nisko) wiec mały piecyk i jakoś gra, aa pozatym poczytałem troche o nim i ludzie chwalą go. Więc co proponujecie jeszcze z głośników w tej cenie? ( min 25cm )

Skomentuj

Czaruję...
              X