Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki to głośnik waszym zdaniem??:)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki to głośnik waszym zdaniem??:)

Witam zamierzam kupić dwa niezbyt drogie głośniki 30cm. Znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item193544906_...59n_30_cm.html
    Zrobiłem dwie kolumny (76cmx50cmx50cm) Które będą grały mi w pokoju 10m2 i na działce. I kieruje do was pytanko co to jest za głośnik? Czy to będzie jakoś przyzwoicie grało? Czy warto go kupić za tą cenę?? A jak nie to co możecie polecić w podobnej cenie. Z góry dzięki za Odp.Smile

to wcale nie jest
    Zamieszczone przez marcin12344
    niezbyt drogie
    nie kupuj tego! za te poieniadze masz STXy ktore zagraja lepiej a w dodatku masz do nich wiarygodne parametry

Skomentuj

Klik
      No spoko ale 185,00 zł :( trochę drogo jak na moją kieszeń. A są jakieś oczywiste powody dlaczego mam nie brać tamtego głośnika??

Skomentuj

marcin12344, a kto Ci każe kupywać głośnik samochodowy do grania w domu? Do czego to ma być głośnik, na suba, czy na co? kolumny?

Skomentuj

Kolumna. Jest w pytaniu co i do czego. No tak to moja gafa z tego ,że już prawie śpię to jest głośnik samochodowy. A co możesz polecić??

Skomentuj

www.stx.pl

http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb
            http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb

drugi lepszy ale poza budzetem

Skomentuj

zrobić kolumny na 12 można, tylko trzeba je mieć czym napędzić, masz ?
              To po 1, po 2 - jaki masz pokój że takich kolumn potrzebujesz ? 10mkw ? Przecież to bez sensu zupełnie...
              3 - jaki masz budżet na te kolumny ? Bo na niskotonowcach koszty się nie kończą.

Skomentuj

Wzmacniacz mam dobry. Te kolumny głównie robie pod to aby wynieść je na działkę np ognisko itd. A że je zrobie to będą również stały w pokoju i nie uważam żeby to było bez sensu. Bo zawsze mi się widziały dwie takie kolumienki z dwóch stron biórka. Pawel S dzięki za linki z głośnikami:)

Skomentuj

jezeli chcesz je czesto wynosic to moze jakies male estradowki??
                  ile masz na to kasy??

Skomentuj

no kasy mam mało tak 250 na głośniki no i w tym jakies 2 wysokotonowe. A co myślisz o tym klik

Skomentuj

to jaki konkretnie masz wzmacniacz ?
                      Zamieszczone przez marcin12344
                      no kasy mam mało tak 250 na głośniki no i w tym jakies 2 wysokotonowe.
                      kasy w sam raz na tylko 2 wysokotonowce .

Skomentuj

250zl na glosniki do jednej kolumny czy do obu??
                        jezeli do obu to zapomnij o 3 drogach!! zrob mini estrade na 2xGDS22+ jakis duzy GDWT tonsila. fajnie to gra i glosno ale malo basu

Skomentuj

no spoko wiesz jednak zrobie tego klik kumpel też tak zrobił szybko i tanio i naprawde gra przyzwoicie basik jest i głośno ładnie czysto. I na dworzu też równo gra:)
                          Nie będe wydawał duzo kasy na głośniki (haha 250 zł 2 wysokotonowe) i tak będzie grało i przyzwoicie.

Skomentuj

marcin12344, umow sie z kims z warszawy na odsluch przyzwoitej jakosci kolumn (co nieznaczy ze az tak drogich) i jak uslyszysz roznice to zrozumiesz dlaczego odradzamy takie glosniki

Skomentuj

masz racje bo nie potrafie sobie wyobrazić aż takiej różnicy

Skomentuj

jeśli robisz i tak po swojemu i lejesz na nasze argumenty to spoko... tylko nie zdziw się jak wyjdzie beznadzieja.
                                'z gówna bata nie ukręcisz'
                                rozumiem że temat zamknięty?

Skomentuj

rozumiem że temat zamknięty?
                                  Yesssss.....Kłódeczka.

Skomentuj

Czaruję...
                                  X