Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budzetowe kolumny do konferencji.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Budzetowe kolumny do konferencji.

A wiec potrzebuje zrobic tanie budzetowe kolumienki do konferencji, stypy wesela itp. Zasilane beda wzmacniaczem unitra ws 448 2x 25rms dla 8 ohm. Myslalem nad zastosowaniem 2x arz 3604 na kolumne wtedy mialy by to 30rmsu dla 8 ohm. Macie moze jakies inne propozycje?? sala ok 120 mkw. dodam ze chcialbym sie zmiescic w ok 150zl za dwie kolumienki. Zadne 2 way nie wchodzi w rachube.

to to tylko ARZ, możesz nawet je zatubować - poprawią sie osiągi jeśli sam głos to elegancko, w muzyce nie ma dołu

Skomentuj

nie no tub nie bede robil gosciu nie jest wymagajacy :) a co do arz-tek to lepiej dac 2 x 3608 czy 1 x 6608 ??

Skomentuj

2 X ARZ 6604 )

Skomentuj

tylko nie wiem jak moj wzmak sobie z tym poradzi :) w necie znalazlem ze niby ma 2x45 ale jak na unitre to cos nie wierze :P mimo ze to ten model eksportowy wzorowany na technicsie :P a te arz-tki w jakie budy pchac ??

Skomentuj

michone, wzmak ma tyle na bank,a jak chcesz dżwięk w przestrzeń pchać,tylko tubki.Wiem coś o tym bo sam opędziłem parę imprez na nich i budziły zdziwienie wśród ludzi z branży.A nakład nikły w sumie.

Skomentuj

tuby nie wchoda z prostego wzgledu :) gosc nie wymagajacy :) to ma byc na wioske taka zabita dechami :) brak czasu na wykonanie tuby :/

Skomentuj

Czaruję...
              X