Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Polonez120 i GDN13/50/1 co w zamian do pioneera a-656

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Polonez120 i GDN13/50/1 co w zamian do pioneera a-656

Witam
    Prosze o podpowiedz co wsadzić zamiast GDN13/50/1 4omy do kolumny Polonez120 (Arna 150 czy STX-a ?).Najchetniej kupiłbym samo gorne zawieszenie ale w ostatecznosci moge sie pokusic o kupno kolumn z allegro (Bywają różne okazje ).Mój wzmacniacz to Pioneer A-656 co radzicie dokupić by z nim dobrze współpracowało przy małej głośności słuchania a by basy i srednie czysto grały.
    Piotr

Moze jestem za mlody ale niewiem co to za kolumny polonez120...pewnie stare jakies...lepiej zrob cos samemu od poczatku,bedziesz zadowolony.

Skomentuj

Informacja dla "młodziezy "
      Polonez 120 to udoskonalony Mazurek110 (wersja z okraglym bassreflexem, poczatkowo tylko na export produkowany) Pomimo starosci dobrze grały, dwudrozne w zestaw którego wchodzi GDWK 8-130/12G oraz 2 sztuki GDN13/50/1.

Skomentuj

Zamieszczone przez piterk
        Polonez 120 to udoskonalony Mazurek110
        i tak niewiem jakie to :razz: ale sie domyslam...

z ARNa bedziesz mial fajny basik ale kiepsko ze srednica. STXy bywaja rozne a ze mialem malo doswiadczenia z nimi to zadnego konkretnego nie polece.

ja bym jednak zaoszczedzil kase i kupil tylko zawieszenie jezeli membrana jest w dobrym stanie. jezeli w gorszym to wymien cale membrany

jezeli chcesz juz koniecznie kupic nowy glosnik to lepiej zbuduj nowe kolumny

Skomentuj

kup zawieszenie i zregeneruj, a jak nie chcesz to ten sam glosnik (przeciez mozna go kupic - protonsil.pl)

Skomentuj

Czaruję...
          X