Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szczegóły odnośnie scianek kolumny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szczegóły odnośnie scianek kolumny

Jak dajecie góre i dół kolumny do środka czy na wieszch? bo oczywiscie front i tyl na wieszchu a boki do srodka

ja daje na wieszch ale to nie ma wiekszego znaczenia

Skomentuj

góra na wierzch, dół do srodka , tył obojetnie do srodka albo na zew

Skomentuj

Dół raczej na wierzchu ze wzgledu na to ze ciezar nie obciaza wowczas laczen. Gora tak samo ale tu juz ze wzgledu na mnieszy problem z mocowaniem. Tyl, przod i boki, ajk wyjdzie w sumie bez roznicy, chociaz do waskiej kolumnyr boki raczej do srodka.

Skomentuj

Ja korzystam z wyliczeń Bassboxa a on podaje wymiary płyt tak że góra i dół całe a na to boki.

Skomentuj

a ma to znaczenie.....ja za kazdym razem robie inaczej i nigdy nie bylo problemow...

nawet robilem tak ze dwie scianki byly "wpuszczone" pod plyte gorna a dwie inne obok...

Skomentuj

Daje tak jak w moich czylinajpierw sciany boczne i gora i dol, a pozniej front na wierzch a tyl raczej wpuszczam.Zobacz w konstrukcjach Sphynx w dalszej czesci postu obrazek dechy.

Skomentuj

Układ ścianek nie ma wiekszego znaczenia, najważniejsze abyś zachował litraż obudowy.

Skomentuj

Sparco zapomniałeś o najważniejszym-SZTYWNOŚĆ!!!Bo jak nie to buda se zagra.
                  PZDR

Skomentuj

Czaruję...
                  X