Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

szukam schematu zwrotnicy do STX'ów

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam

GDN-14-50-8-SS i GDWK-10-200-8-PJ

Proszę o pomoc, nigdzie nie mogę znaleźć schematu zwrotnicy do moich przyszłych lowend'ów ...

z kupiles juz te stx? bo jak nie to skopiuj jakąś kolumnę co tu jest i po problemie

Skomentuj

niejestem pewien czy to dokladnie ten sam niski ale takero ma gotowy projekt na monitorki STXa. w niedziele wyjezdza z obecnie deszczowego mielna wiec musimy poczekac na jego powrot...

Skomentuj

Święty jeszcze ich nie kupiłem ...

Pawel S. napisałem mu wiadomość na PW ...

Skomentuj

Jeśli ich jeszcze nie masz to może warto pomyśleć o jakiś zmianach. zamiast 14-50 dać arn150 bądź wogóle dać arn150 i sc10n. Zwrotnice są gotowe

Skomentuj

krzyhoo9 mój fundusz jest mocno ograniczony ...

Skomentuj

na 4R coś tam bym znalazł, ale nie na 8R które nawiasem mówiąc są średnie - qts po prostu miażdży, no i cewka jeszcze dłuższa - co też im nie służy.
              Generalnie te głośniki mają naprawde niski spl i do nagłaśniania dużych pomieszczeń się nie nadają, średnica rewelką nie jest... Ale ostatnio trenuje TL na tym głośniku - kto wie, może coś z tego wyjdzie.

Skomentuj

ok, dzięki za odpowiedzi, nie będę się pchał w STX'y, zrobię coś na oklepanych TVM'ach.

[ Dodano: 2007-08-12, 18:23 ]
                Jednak będę walczył...

Podsumowując:
                I - zwrotnica made by Sound Wave do GDN-14-50-4-SS + ARV w głośnikach esh0 LINK => zmodyfikowana przez ventor do GDN-14-50-8-X + ARV LINK.
                II - zwrotnica made by irek do STX + GDWK-10-200-8-PJ w głośnikach brunon71 LINK.

I (GDN-14-50-8-SS) + II (GDWK-10-200-8-PJ) = mój zestaw lowend'owy

wszystkie schematy są pod linkami, chcę je połączyć w jedną całość, zrobi mi ktoś jeden schemat z tych przedstawionych i go tutaj wkleji, będę bardzo wdzięczny.

I =>

II

Post również znajduje się na audiomania.info

[ Dodano: 2007-08-12, 18:33 ]

Pomiary do 4omowych wykonane chyba przez venom'a.

[ Dodano: 2007-08-17, 08:11 ]
                LINK

Skomentuj

Czaruję...
                X