Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

VISATON ALTO I - modyfikacja zwrotnicy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Musisz pamiętać że central powinien być możliwie najbardziej zbliżony do frontów zarówno pod kątem brzemienia jak i osiągów w dolnym paśmie.

Skomentuj

Czyli wynika z tego, że do centralnego najlepiej byłoby zastosować W 130 S i SC 10 N, bo na nich mam kolumny przednie.

Skomentuj

dokładnie.

Skomentuj

Kit z visatona link . Tylko, że cena wysokotonowego to 130 zł. Najważniejsze, że nie byłoby kombinowania ze zwrotnicą.

Skomentuj

Zamieszczone przez maryushr
            W 130 S i SC 10 N
            a mnie by kusilo zeby dac tutaj DX25 - zwrotnica jest
            ...chociaz to spowoduje ze bedziesz chcial wyzucic visatony :neutral:

Skomentuj

Pawel S. byłbym skłonny zaryzykować. Nie mógłbym wyrzucić visatonów, za bardzo się z nimi zżyłem :wink: Chciałbym usłyszeć w końcu DX25 i jeszcze do tego mówisz, że zwrotka jest. Nie widzę przeszkód...

Skomentuj

jeśli robiłbym kino to użyłbym wszędzie takich samych wysokotonówek.

Skomentuj

takero już zadecydowałem, że na tył dam AJtki i to się raczej nie zmieni. Wszystko rozbija się o zwrotnice, nie jestem w stanie przeskoczyć tego tematu, bo nie mam możliwości technicznych. Jeśli byłoby inaczej, to całość byłaby zrobiona na SC 10 N, bo ta kopułka zła nie jest. DX25 byłby wskazany na przód ze względu na ilość reprodukowanych szczegółów. Moim zdaniem całość w takiej konfiguracji, ze sprawdzonymi zwrotnicami brzmiałaby całkowicie zadowalająco.

Skomentuj

jak kupisz vife to skonczy sie na tym ze w niedlugim czasie zachcesz wymienic wszystkie glosniki :wink:
                    sc10n niejest zlym glosnikiem jak na poczatek. jak porownasz go z vifa to sam sie przekonasz ze bedziesz chcial go wyzucic :P

Skomentuj

Czaruję...
                    X