Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer na tda7294 by Irek, arn226

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie jest tak, że ja nie chce closed i już :P

Na innym forum doradzili mi br, te suby co oglądałem wszystkie są br, do tego głośnika doradzono mi br, więc to chyba oczywiste, że chce br

Skomentuj

cudny90, to idz na inne forum i popros o gotowe rozwiazania, w ogole nie sluchasz co do ciebie sie mowi... eh

Skomentuj

Na innych forach już pisałem, na każdym doradzają to samo, dlatego wiem już co i jak mam zrobić :) Dzięki za pomoc, w sumie więcej pytań nie mam :)

Skomentuj

cudny90, koledzy probuja Cie uswiadomic ze jezeli zaczynasz zabawe z DIY to powinienies nabrac jak najwiecej doswiadczenia i to najlepiej na wlasnym przykladzie.
          ja ci proponuje zbudowac tego suba tak jak to bylo proponowane na poczatku a po czasie jak juz sie nasluchasz to zbudujesz inna skrzynie do niego (np zamknieta) i posluchasz sobie tego. w ten sposob dowiesz sie czym sie rozni charakter brzmienia obu rodzajow obudowy, jak wplywa na bas zmiana wytlumienia, wielkosci obudowy, strojenia obudowy itp itd

jakbys mogl odwiedzic ktoregos z doswiadczonych uzytkownikow ktorzy maja troche wiecej sprzetu w domu to bys w ciagu jednego dnia nauczyl sie tego czego sam bedziesz sie dowiadywal przez miesiace...

Skomentuj

Dobra, nie ma co reformować ludzi na siłe, jeśli sami tego nie chcą...

Skomentuj

Paweł, dokładnie oto samo mi chodzi! :) Na razie zbuduję ten sub jak doradziło mi kilka osób, i ufam im, bo nie mam doświadczenia, gdy się osłucham, sam będę wiedział, czego mi trzeba i wtedy zbuduję sobie np obudowę closed, bo mi się dźwięk z takiej obudowy będzie bardziej podobał :)

Jak na razie czekam na zakończenie aukcji, z której pieniądze przeznaczę na ten sub :) Gdy kasa będzie na koncie, zabieram się do roboty, i na pewno wrzucę tu kilka słów i fotek :)

Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
              X