Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co sądzisz o tym głośniku??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co sądzisz o tym głośniku??

WITAM
    Pragnę się Was poradzić na temat tego głośnika DIBEISI 1023.
    Co o nim sądzicie? Czy warto użyć tego głośnika w subwooferze? Może ktoś słyszał, jak ten głośnik gra i mógłby się z nami podzielić swoimi wrażeniami?
    Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC.

Mega szit...

Skomentuj

to juz alphardy reprezentowaly soba jakis poziom ale to to juz przesada...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        Mega szit...
        A słyszałeś go kiedykolwiek, czy tylko tak piszesz, bo firma jest nieznana i głośniki są tanie?

Ja słyszałem o nim całkiem inne opinie, że ten głośnik jest bardzo dobry jak na swoją cenę

Skomentuj

Firma jest bardzo znana, jako jeden z największych producentów największych szitów jakie można sobie wyobrazić.
          Nie ma pojęcia dobre i tanie, jakość kosztuje, a to akurat najtańsza chinka jest.
          Chcesz tanią 10 to kup stxa.

Skomentuj

Ja miałem suba na głośniku dibeisi, grał dość długo u mnie i powiem szczerze - to jest syf jakich mało, szkoda pieniędzy, swego czasu dałem za niego 89zł!!!.
            Co do dźwięku to miał bardzo nierówną charakterystykę, wyraźnie było słychać góry i doliny.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
              Mega szit...
              Ye

jak chcesz tanio to już prędzej STX ma tam jakieś modele

Skomentuj

Ale jakość dźwięku jest ogólnie dobra?? Wiecie ale ja doskonale wiem, że z Tonsilem to nie ma szans ten głośnik, ale ogólnie chyba nie gra źle, a z tym szytem to dokładniej co macie na myśli??

Skomentuj

to mamy na mysli ze nie warto wkladac takich glosnikow do obudowy i szkoda wzmaka marnowac. nie da sie tego sluchac bo gra beznadziejnie!

Skomentuj

zdecydowanie lepiej i taniej zagra chociazby tesla ARN 226 lub STX GDN 22-...

Skomentuj

Alfred lw 800 lepiej zagra :P

Skomentuj

ogloc, ostatnio był na allegro tonsil 20 80 2 za 50 pare zł, trzeba było go brać,a nie pchać się w jakieś kupy.

Skomentuj

tasior chcial sprzedac swojego za grosze - zapytaj moze jego czy go jeszcze ma

Skomentuj

Czaruję...
                          X