Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki za ok.100 zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wiem ale jak narazie kupie i wmontuje w obudowe tylko niskosredniotonowca. Wlasnie to wogole bedzie jakos gralo?

Skomentuj

jeśli na wysokotonowce chcesz czekać dłużej niż tydzień czy dwa to bez sensu.
      Ten usher to nie szerokopasmowiec i bez wysokotonówki sobie nie poradzi.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        Pawel S., zauważ że to właśnie Bawool jest autorem tematu
        o qr... :oops:

a skoro chcesz kupowac na raty to moze AX sie sprawdzi jako szerokopasmowka??

Skomentuj

napewno lepiej niż usher :)

Skomentuj

Ale ten ax moze byc w takim samym pudle jak usher? i bedzie do niego pasowala zwrotnica?

Skomentuj

Ale ten ax moze byc w takim samym pudle jak usher?
              Dla AX-a optymalnie jest około 13 litrów dać .
              Zamieszczone przez Bawool
              i bedzie do niego pasowala zwrotnica?
              nie, zwrotnice są dedykowane do konkretnych głośników. Poczytaj wogóle na temat zwrotnic.

Skomentuj

Wiecie co nie chce mi sie juz kombinowac :neutral: Kupie ten glosnik ushera i go zamontuje a za ok. 2 tygodnie bede mial przyplyw funduszy i kupie ten glosnik wysokotonowy :wink: Nie wiem kiedy mi przyjdzie przesylka z tym usherem ale jak przyjdzie i go zamontuje to napisze czy wogole da sie tego sluchac :wink: Przynajmniej za dwa tygodnie bede mial porownanie jak gra jeden glosnik a jak beda grac dwa :wink:
                Dziekuje za komentarze!
                Pozdrawiam!

Skomentuj

to po jednym głośniku będziesz kupował ? :|

Skomentuj

Lepiej po jednym niż jakby miał kupić dwa gorsze

Lepiej kupić od razu, bo jak przetrzyma kasę to może kupić coś innego, a tak jak kupi jeden to już ma powód, żeby uzbierać na drugi

Skomentuj

No niestety musze po jednym kupowac :neutral: w sumie moglem kupic wszystkie 4 na raz ale amplituner kupilem :razz: A jak juz zaczolem robic ta cala konstrukcje to kupuje dalej bo zwrotnice i obudowy juz mam wiec tylko glosnikow brak. eshO dzieki za poparcie :wink:

Skomentuj

Bawool, jezeli masz mozliwosc odlozyc gdzies kase to nazbieraj i kup wszystkie naraz - wtedy bedzie wieksza frajda

Zamieszczone przez esh0
                        a tak jak kupi jeden to już ma powód, żeby uzbierać na drugi
                        dlatego wlasnie kolega motywuje sie do zbieraznia kasy na HX16 z akustyka - zaczyna od skrzynek

Skomentuj

nie wiem tylko po co 4 razy za wysyłkę placić skoro można nie płacić wcale...
                          sorki, ale dla mnie to dziwne jest.

Skomentuj

Czaruję...
                          X