Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny Eltron 100

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolumny Eltron 100

Witam!!!
    Mam kolumny Eltron 100, i mam zamiar wsadzić do nich jakiś głosnik wysokotonowy.Fabrycznie siedzą tam dwie sztuki GDS 30/30. Wszystko pięknie chodzi ale jakoś mało wysokich wiec trzeba coś zrobić. I moje pytanie brzmi jaki polecacie głośnik wysokotonowy do tych 2 gds-ów?
    Pozdrawaim!!!

Wstaw tą nową tubke stx a do niej jakaś prosta zwrotnice...powinno być git :)

Skomentuj

No w tej chwili niema zadnej zwrotnicy. jak myślicie sam kond styknie na wysokiego? Chodzi mi tylko zeby grało dobrze.

Skomentuj

W sumie kond 1 uF powinien styknąć...i tak od eltronów nie ma co oczekiwać super brzmienia.

Skomentuj

Miałem w domu jednego piezaka, no i przetestowałęm te kolumny z tym piezakiem i koledze sie bardzo podobało (to jego kolumny)
          Co sądzicie jakbym wsadził tam takie właśnie najtańsze piezaki, sprawdzą sie? nie spalą sie? Koumny są teraz jego i on ma raczej wymagania zeby było głośno.

Skomentuj

duzo lepiej od piezakow zagraja tubki od STXa a przeciez wcale drogie niesa...

Skomentuj

no tak zgadzam sie, zobaczmy co powie kumpel na ich ceny i wtedy zdecyduje czy piezo czy stx

Skomentuj

Czaruję...
              X