Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ton 200 - firmy Tonsil. Czy ktoś coś słyszał o tym sprzecie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ton 200 - firmy Tonsil. Czy ktoś coś słyszał o tym sprzecie?

Oczywiście jak w tytule. Chodzi mi o to że za wiele informacji w internecie nie ma na temat tych kolumn. Poza tym co jest napisane na tabliczce znamionowej więcej informacji nie mam.
    Po wielkości wydaje mi się że są to raczej estradówki niż nagłośnienie domowe.

Jak ktoś ma z szanownych forumowiczów jakieś info bądź zna je z własnego doświadczenia to zapraszam do podzielenia się ze mną tymi informacjami.

No i jakby ktoś był w stanie oszacować wartość tych kolumn to będę wdzięczny. Przynajmniej będę wiedział czy przepłaciłem za nie czy nie :) z góry dziękuję.

http://unitra.eu.org/node/725 (tylko bzdury czasami pisza)

pamietam te kolumny bo chyba prawie wszystkie szkoly je mialy...

Skomentuj

ok. dzięki. ale jaka może być cena zestawu składającego się z takich kolumn w dobrym stanie. nie zniszczonego i właściwie cacy??

Skomentuj

Myśle że ponad 5 stówek lekko można za nie wziąść. To są typowe kolumny to pubu itp. spore natężenie, dużo basu...jak sam napisałeś raczej nie do domu chodź jak ktoś lubi głośno i mocno słuchać to czemu nie :)

Skomentuj

tony to bardzo kiepski sprzet. odradzam. bodajze 40 litrowa paka dla dwoch 10'? toz to smiechu warte... i jeszcze ta tuba na gorze...

Skomentuj

Czaruję...
          X