ello!! znowu mam problem .... :(cos czesto tak bywa . Mam do was wszystkich prosbe moez ktos to jsuh przerabial, mianowice chodzi mi o dobór glosnczikow do drzwi w samochodzie Skoda OCtavia )bo te seryjne to lypa... takze zebym mogl z nich cos wydusic zeby ich poprostu bylo slychac. Jakies ciekawe propozycje prosze skladac Z GORY DZIEKI !!:)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
GLOSNIK DO AUTA
Collapse
X
-
znaczy w miejsce fabrycznych wpiac:) a beda zasilanie z radia jesli to wazne to *Kenwood 4x50* slyszalem cos o pierscieniach dystansowych ale czy to jes potrzebne to nei wiem:) tak zrobic zeby lepiej graly od standardowych:)gwizdki niby mam w drzwiach to te niby zrobic jako basowe :))))kasa nie wiem jeszce :)zobaczmy po wyplacie :)
Skomentuj
-
Witam
Proponuje Ci abys zamontowal jakis woofer (podaj srednice otworu montarzowego) oraz dolozyl do tego zwrotnice. jesli chodzi o kase to zwrotnicei woofery sa w roznych cenach w bardzo roznych cenach. niestety aby dowiedziec sie troszke o tym co chcesz zrobic musisz podac jakis taki ogolny stan (pojemnosc) Twojego portwela:). Wtedu cos poradzimy.
POZDRAWIAM
Skomentuj
-
no wiec otwor ma srednice 16 cm :)a jesli chodzi o kase zalezy jak bedzie ... niedlugo mams tudniowke wiec troszke bede w plecy z kasa... ale postaram sobie poradzic z tym jakos:) nie wiem doradzcie jakies glosniczki w nieduzej cenie bo wiecie 1000 nie wyrzuce na glosniczki 16cm :| hehe POZDRO
Skomentuj
Skomentuj