Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GLOSNIK DO AUTA

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

GLOSNIK DO AUTA

ello!! znowu mam problem .... :(cos czesto tak bywa . Mam do was wszystkich prosbe moez ktos to jsuh przerabial, mianowice chodzi mi o dobór glosnczikow do drzwi w samochodzie Skoda OCtavia )bo te seryjne to lypa... takze zebym mogl z nich cos wydusic zeby ich poprostu bylo slychac. Jakies ciekawe propozycje prosze skladac Z GORY DZIEKI !!:)

ile masz na to kasy
    do czeg podłączysz je (radio. wzmak)
    chcesz odseparowane czy coaxialne?
    mają pasowac do otworów faBRYCZNYCH?
    masz poczne poduszki powietrzne?
    cczy mozesz zmodyfikowac miejsce montazowe????

Skomentuj

znaczy w miejsce fabrycznych wpiac:) a beda zasilanie z radia jesli to wazne to *Kenwood 4x50* slyszalem cos o pierscieniach dystansowych ale czy to jes potrzebne to nei wiem:) tak zrobic zeby lepiej graly od standardowych:)gwizdki niby mam w drzwiach to te niby zrobic jako basowe :))))kasa nie wiem jeszce :)zobaczmy po wyplacie :)

Skomentuj

to zobacz w fabrycznych miejscach montazowych sprawdz do czego są przykrecane sruby mocujące głosniki. (tapicerka czy drzwi)
        popatrz oferte phonocar i gms

Skomentuj

Witam

Proponuje Ci abys zamontowal jakis woofer (podaj srednice otworu montarzowego) oraz dolozyl do tego zwrotnice. jesli chodzi o kase to zwrotnicei woofery sa w roznych cenach w bardzo roznych cenach. niestety aby dowiedziec sie troszke o tym co chcesz zrobic musisz podac jakis taki ogolny stan (pojemnosc) Twojego portwela:). Wtedu cos poradzimy.

POZDRAWIAM

Skomentuj

no wiec otwor ma srednice 16 cm :)a jesli chodzi o kase zalezy jak bedzie ... niedlugo mams tudniowke wiec troszke bede w plecy z kasa... ale postaram sobie poradzic z tym jakos:) nie wiem doradzcie jakies glosniczki w nieduzej cenie bo wiecie 1000 nie wyrzuce na glosniczki 16cm :| hehe POZDRO

Skomentuj

Czaruję...
            X