Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sejcento + Beyma ASL8

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sejcento + Beyma ASL8

wiec jak w temacie, wkoncu trzeba coś sklepać do auta, jaki ono jest to napsiałem w temacie ale dla tych co nieczytają tmatów :P to podam ze to fiacik sejczento, chyba wiecie jaka to furka na początku miał to być mój cw1002c w małej budzie ale doszedłem do wniosku śe lepiej nie ... dysponuje kasa do 200 zł, i chciałbym jakiś głosniczek który niemusi schodziś super nisko, wazniejsza w aucie chyba jest efektywnośc bo te 40-50 beda i tak telepac rejestracjai całąresztą i jak każdy wie beyma ma efektywne głosniki dlatego zaciekawił mnie ten przetwornik , mianowicie ASL8B, bo kosztuje mało (tzn nie wiecej niż200 zł) i ma 90db i chyba jak na 20 cm to jest w miare przyzwoicie sądzac że bejma z SPL nie oszukuje, moje pytanie jest nastepujace

czy ktoś miał do czynienia z tym przetwornikiem jesli tak to jakie wrazenia i porównanie do innych, jak to gra itp, jesli nie to co by poleciłw cenie do 200 złoty o wymiarach 8 lub maks 10 cali, (wolałbym lepszą 8 calówke bo sie łądniej wkomponuje w małe auto) może jakieś propozycje głośników o przyzwoitych osiągach w tej cenie

pozdro

ps. wzmacniacz , hm tego niewiem jaki bedzie ale to tez sie załatwi już konkretnie pod dany
    głosnik który wybiore
Czaruję...
X