Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Buda dla Usher 8955A.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Buda dla Usher 8955A.

Jak w temacie, producent sugeruje 45-100 litrów, wiem że ktoś na forum ma takiego i tu głównie do niego chciałbym zwrócić sie o pomoc ile bedzie najlepiej. Przeznaczenie głównie KD i rzaaadko muzyka, wiec walczymy o zejście ale jeżeli nie ma sensu dawać tych 100 litrów to po co. Pokój 14 m^2, typowo blokowy.

mam go.
    testowalem w 60 i 80L i tak zostawiam, f3 ok 30 czy 29Hz (nie pamietam) impuls w muzyce jest rowneiz wysmienity.
    mysle ze mozna skusic sie do kina te 90-100L jak masz miejsce a zawsze bude mozna zmiejszyc

Skomentuj

A przy tych 90 litrach jakie dać strojenie? Okolice 25-28 hz bym obstawiał :)

Skomentuj

zobacz jak to w symulacji wyglada, po formacie nie mam wprowadzonych parametrow i jakos nie chce mi sie wklepywac, ale pewnie i tak bede musial...:P
        ale napewno cos w tych okolicach co mowisz. ... a moze 30?:P

Skomentuj

30hz "za wysoko" :P Wychodzą małe podbicia w winisd. Najlepiej w sumie wygląda strojenie na 25hz no i buda 90 litrów, spróbujemy tak zrobić

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
            30hz "za wysoko" Wychodzą małe podbicia w winisd
            no i przeciez w kinie bylyby nawet pozadane

Skomentuj

Za bardzo się sugerujecie tym winisd.. :P
              Jeśli mIKI go ma to niech zrobi budę testową i pomierzy oraz osłucha :P

Skomentuj

Czymś trzeba sie kurde sugerować :P Spróbuje najwpierw dać te 25 hz, jeżeli bedzie kaszana to sie najwyrzej przytnie rurke i tyle :)

Skomentuj

Czaruję...