Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sub do muzyki 30 m2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sub do muzyki 30 m2

pomieszczenie ma 30 m2 ale laczy sie z kuchnia 8 m2 a sam salon to wierzyczka w szczycie ma 5 metrow wiec jego objetosc jest adekwatna do 40 m2 sud bo muzyki najrozniejszej zalerzy mi na kontroli zejscie nie jest az tak wazne
    glosnik do 1000 zl
    jakie propozycje ? a na glownych jak w moim opisie

jeśli muzyka to może coś nietypowego - http://www.wlm-loudspeakers.com/WLMDuosubwengl.html ? :)

Skomentuj

ja powiem tylko - BEYMA POWER 15 /zostanie jeszcze na obudowe. tylko do tego trzeba konkretny piecyk
      jednak w muzyce... ahh

Skomentuj

mIKI, ja sie licze z tym ze piecyk tez bedzie odpowiedznio kosztowal
        a jakbym byl jeszcze na tyle wredny ze powiedzial bym ze chcialbym zeby to gralo w ponizej 50 l bo mnie slubna zabije jak jej wstwaie 100 litrowy subik i tak juz sa wojny :P

Skomentuj

no to tylko 12 cali...

SUB450 już niedługo trafi na testy więc nie martwiłbym się o napęd :)

Skomentuj

takero, toz przeciez oczywiste ze jak wybiore glosnik to poprosze pewnego szanownego kolege o sklecenie wzmacniacza jakosciowo i mocowo odpowiedzniego :)

[ Dodano: 2008-02-14, 14:08 ]
            ok panowie a co myslicie o tym w 50 l br sreojone do jakies 30 hz ? http://www.tymphany.com/pl26wr09-04-0

Skomentuj

XYS, to moze lepiej juz teraz zamow bo ja na swoj czekam juz ponad miesiac a zapewne jeszcze troche poczekam... (oczywiscie niemam zalu do irka :P)
              takero, a moze ten DLS ktorego miales??
              no i jeszcze TIW moze...

Skomentuj

50L to prawie idealnie dla POWER 12:) tez da sobie rade;] naprawde nie czesto mozna posluchac cos co gra lepiej... muzyka powala.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  takero, a moze ten DLS ktorego miales??
                  którego mam i który czeka na nowy panel właśnie :)
                  Jest naprawdę świetny, gra w dośc małej budzie - 40-45l , to zupełnie inna filozofia niż beyma z którą to bardzo chciałbym go kiedyś skonfrontować :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                    którego mam i który czeka na nowy panel właśnie
                    aaa myslalem ze sprzedales calego a nie sam panel

Skomentuj

Pawel S., pawel mi sie nie pali bo na chwile obecna mam suba tylko szukam czego slpeszego wiec stad pytanko zreszta to i tak za 2 mce bo teraz siedze na tymi monitorkami o ktore pytalem o pomysl na glosniki

[ Dodano: 2008-02-14, 17:06 ]
                      a mowiac o power 12 kontra dls mial ktorys z was oba glosniki w lapkacha no i przy jakiej muzie je katowaliscie

Skomentuj

Czaruję...
                      X