Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie o gotowe stereo poza DIY....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pytanie o gotowe stereo poza DIY....

Panowie.... Co polecicie ze sklepowych półek na dobre stereo za 4500zł ...?? W skład ma wchodzić jakiś amplituner stereo na czasie i oczywiście kolumny...

oj naprawde ciezko bedzie dobrac cos dobrego (nowego) mimo takiego budzetu :|
    a czemu nie DIY?? (kolumny)

Skomentuj

kurde az sie prosi o jakies DIY;]

ale mzoe jakeisz szczegoly, jakie pomieszczenie, jaka muzyka, ile drog itp?

Skomentuj

Jeśli nie chcesz robić to u kogoś zamów...
        W tej cenie to przeciętny wzmak i monitorki STXa vel NEXTONa

Skomentuj

albo siesty

Skomentuj

A jakiej muzyki słuchasz?

Skomentuj

sprzet nie dla mnie. za ten kasior mozna by hx2 (strasznie mi sie podoba) z akustyka zlozyc i jakiego fajnego starszego wzaka... no trudno. cos poszukam jeszcze.

Skomentuj

MormoN, a nie proponowales DIY? czy ta osoba niema czasu/mozliwosci??

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  MormoN, a nie proponowales DIY? czy ta osoba niema czasu/mozliwosci??
                  No to bylo na pierwszym miejscu ale nie ma czasu i klient strasznie wymagajcy... szcegolnie w estetyce wykonania... czego osiagniecie w domu wymaga sporego zaangazowania. chociaz budy moglbym ogarnac na stolarni brata ale tyz mi sie nie chce i nie mam czasu :-)

Skomentuj

No dobra, ale czego oczekuje?

Skomentuj

Jeśli wymagający to zdecydowanie lepiej to zrobić w domu niż kupić - w mało których fabrycznych kolumnach za tą kasę będziesz miał fornir...

Skomentuj

dałem na looz. gosc nie ma porownania wsrod sprzetu audio wiec pewnie wystarczy sprzet a`la tani market... :-)

Skomentuj

ale kiedys jak kupi sobie cos porzadnego, albo chociaz usłyszy to co mu powiesz?

Skomentuj

Co mu powiem... że ja nie znam się na składakach sklepowych... bo taka prawda. W marketach nie słucham nigdy sprzętu bo dla mnie to zawsze tam brzmi tak samo (bez popadania w skrajności). Poza tym akustykę w domu do marketa porównywać to masakra :-) No i jeśli chodzi o wyższo-pułkowe audio moja opinia to opinia zebrana na forum od bardziej doświadczonych użytkowników...

Skomentuj

MormoN, a moze fabryczne kolumny z allegro??
                              http://www.allegro.pl/item307376500_...owe_vifa_.html te od dawna sa wystawiane za przystepna cene. szkoda tylko ze tam sa najtansze vify TC (niewiem co na gorze)

Skomentuj

No to nie głupia propozycja... przekaże zainteresowanemu. klient wypatrzył sobie jakieś jbl i infinity (nie pamiętam modeli).... ponoć ma wybrać między tymi dwiema.... nie ma co ukrywać że kierował się raczej stroną wizualną... :-) Jak już zakupi wybiorę się na odsłuch :-)

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
                                  klient wypatrzył sobie jakieś jbl i infinity
                                  Zamieszczone przez MormoN
                                  Jak już zakupi wybiorę się na odsłuch
                                  jezeli te kupi to ja bym zbyt chetnie nieszedl...

Skomentuj

Czaruję...
                                  X