tak, posluchalem ich. jednak niezbyt dlugo i w dodatku na muzyce ktorej nieznam i bez wokalu. jak narazie moge powiedziec tylko z jest OK
zeby napisac cos wiecej musialbym je miec przynajmniej na dzien
Nie chce zakładać nowego tematu więc...
Co powiecie na połączenie 18 AKX + T-9950? Może D'Apollito? Kurcze szukam jakiegoś zestawu dla kuzynka, 2 way niskośredniotowowy do 150 zł i jakaś kopułka wysokich lotów... Macie jakieś propozycje?(nie musi być gotowej zwrotnicy)
Ja mam takie zapędy prekursorskie ... a tak serio to wydaje mi się że zgrało by się tego STX i Ushera (świetnie to brzmi obok siebie :P ) Słuchał ktoś obu głośników?
Tak mi sie wydaje że ten usher jest godny lepszego towarzystwa...to tak jak dawać do arna dx25, czyli średnio dobry pomysł. Ale to tylko moja opinia.
czyli widac ze nie slyszales takiego polaczenia. pomysl jest bardzo dobry ale kosztowny. polaczenie ARNa z vifa wynosi ten zestaw o cala klase wyzej niz np ARN + sc10n ;]
Tylko dokładając pare złotych można przenieść sie o pare klas wyżej wstawiając tam choćby 15akx. Wg. mnie cały zestaw powinien prezentować podobny poziom, ale to tylko moja opinia. (zamiast d'apolito na stx, wolałbym choćby usher'ową 18-stke tam wstawić, nawet taniej wyjdzie)
Miałem już Alto II teraz mam HX18 i nadszedł czas na kupno sprzętu pomiarowego i zrobienie całkiem własnego zestawu (najwięcej frajdy w diy daje zrobienie czegoś samemu, im więcej samemu sie wymyśli zaprojektuje i włoży pracy tym jest lepiej, a jeśli będzie ładnie grało to już pełen chillout). Ale co racja to racja d'apolito raczej sie nie opłaci...
Ma ktoś jeszcze coś ciekawego do powiedzenia w tym temacie?
Skomentuj