Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitory GDN-18-120-6-SW + ARV-104-63/4

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Monitory GDN-18-120-6-SW + ARV-104-63/4

Witam mam do was prośbe.
    Ze jestem poczatkującym DIY potrzebował bym jakąś osobę ktora mi zaprojektuje zwrotnice pod te głosniki fotki do kolumn zamieszcze pozniej kolumny Br- .Słucham na nich przewaznie Muzyki elektronicznych . Monitorki napędzam Pioneer A-445 mysle ze starczy ten wzmak w zupełności + do tego mixer Numark DMX 06 na początek nic dodać nic ując :)

zamiast arv daj pj... zwrotka powinna gdzies na forum byc...
    Poszukaj.

Skomentuj

Ja chce zeby mi ktos zaprojektował pod moje kolumny pod muzyke elektroniczną

Skomentuj

Zamieszczone przez Dj_Pablo
        Ja chce zeby mi ktos zaprojektował pod moje kolumny pod muzyke elektroniczną
        przelicz sobie co ci sie bardziej oplaca
        kupic nowe glosniki po 27zl + zwrotnica...
        czy wyslac kolumny, zaplacic za pomiary, za wysylke spowrotem + zwrotnica??;>

no i nie zapominajmy o tym z PJ jest sporo lepszy od ARV

Skomentuj

kolumny niedawno złozyłem i niemam zamiaru zmieniacmoze sa jakies gotowe zwrotnice?

Skomentuj

pewnie ze sa - ale nie pod te konkretne glosniki a z uniwersalnymi wiesz co mozesz zrobic...

Skomentuj

Dj_Pablo, sprzedaj te arv i kup pj...
              Tak jak pawel pisal koszt pj nei jest duzy a ze zwrotka nie bedzie problemu... jest na forum

Skomentuj

żeby zaprojektować zwrotnicę trzeba zrobić pomiary... ble ble ble

czyli musisz wysłać głośniki do kogoś kto ma czas, sprzęt i ochotę. Ty zaś jeżeli nie chcesz zmieniać głośników musisz wyożyć dodatkową kase na przesyłkę i co najważniejsze znaleźć osobę która ci to zrobi. Najczęsciej ludzie walą do Irek

Skomentuj

Czaruję...
                X