Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakiekolwiek informacje dotyczące głosnika

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakiekolwiek informacje dotyczące głosnika

Witam
    mam pytanie odnosnie tak zwanego chłamu chińskiegoa mianowicie o głosnik Sistek 777 20cm(na aledrogo sa po 16 zł) za taka cenę to aż sie chce wypróbować co to potrafi ale potrzebna jest do tego jakas skrzynka, ale jaki litraż byłby dobry?? najlepiej clossed jak myslicie?? oraz drugie pytanie jakie te chińskie głosniki maja w przybliżeniu parametry t-s pozdrawiam wszystkich galad(nowy zielony żółtodziób w budowaniu kolumn) :grin:

http://www.allegro.pl/item334570117_...bass_hurt.html

coś w tym stylu.
    "Niemieski bass" hehe

9zł bym dał, ale jak dochodzi przesyłka to wolę isc po piwo.

[ Dodano: 2008-03-27, 23:17 ]
    to tego nie ma skrzyni, możesz w worek plastikowy i w kontener...
    paramtreów TS też za **** nie znajdziesz, a nawet jeśli to będą wyssane z palca.
    Poprostu, nie zawracaj sobie głowy tym.

Skomentuj

Zamieszczone przez galad
      jaki litraż byłby dobry?? najlepiej clossed
      ok 20 litrow
      Zamieszczone przez galad
      jakie te chińskie głosniki maja w przybliżeniu parametry t-s
      kazdy inne :mrgreen:

jezeli niemasz na co kasy tracic to sie mozesz pobawic. jednak co ci to da jezeli niemasz porownania?

Skomentuj

hej znalazłem jakies parametry ts do głosników wrzucę je tu ale jest mały problem sa tylko napisane modele głosników a nie ma konkretnej firmy może po modelu dacie rade zidetyfikować głosnik hmmm??
        Załączone pliki

Skomentuj

Powiem tylko tyle: Litości... :neutral:

Skomentuj

nie rozumiem !! te marametry sa aż tak złe!! napewno sie komus przydadzą prawda, acha jak bedziecie wiedziec jaki model odpowiada konkretnemu głosnikowi to miszcie model i nazwa głosnika(marka etc)

Skomentuj

Czary-mary hokus-pokus: Wybranemu przez Ciebie głośnikowi odpowiadają parametry kryjące się pod symbolem 6635

Skomentuj

nie ściemniasz ?????? bo to dla mnie krok milowy wlk dzieki jesteś wielki :grin:

wpisałem parametry do winisd i wyszło mi ze obudowa ma mieć 9 l nie jest to troche zamało no chyba że podałeeś mi model odpowiadający sistekowi 16.5 cm???

Skomentuj

To byla ironia.. te parametry do niczego nie podpasuja kolego.. Wrzuc ten glosnik do 20L closed, nic bardziej sensownego nie zrobisz

Skomentuj

Chodzi o to że mając dwa takie same "głośniki" do jednego z nich będą pasować parametry modelu 8021 a do drugiego 1521 a do trzeciego... Te głośniki w ogóle nie trzymają parametrów. One w ogóle nie mają parametrów! Tak jak kolega niżej napisał wsadź go w 20 litrów i tyle. A najlepiej dołóż do czegoś co zagra. Choćby ARN 150.

Skomentuj

Czaruję...
                    X