Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Peerless - 830513

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Peerless - 830513

Witojcie :)

Zastanawiam się nad zakupem głośników jak w temacie - kompletuję klocki do auta.

Niestety nie znalazłem jednak żadnych opinii na ich temat. Szukam głośników podobnch nieco w barwie do vify a16wg (których niestety już nie produkują) - spóźniłem się.

Zestaw to: źródło Kenio w-534, wzmak axton 500x4, wysokie vifa d20nc z kondonkami mundorf 4,7 uF, kabelki eagle.

Jeśli mieliście do czynienia z midwooferami peerless w autku proszę o info i opinie

Dzięki

Grald

Zamieszczone przez Grald
    wysokie vifa d20nc z kondonkami mundorf 4,7 uF
    sprzedaj je na allegro - niewiele sa warte ;]
    Zamieszczone przez Grald
    Jeśli mieliście do czynienia z midwooferami peerless w autku proszę o info i opinie
    http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=5355
    mialem chyba jego poprzednika (niewiem czy moze sa jeszcze produkowane) i jest OK poza brakiem KICKa. jak w tym bedzie to poprawione to mozna brac

zamiast tych D20NC kup jakas 1" kopolke. ja mam noedymowe XT25 ale jeszcze iche nie zamontowalem

Skomentuj

Te vifki zakupiłem w dwa tygodnie temu właśnie na allegro - dam im szanse jeśli nie podołają - pozostanie nam rozwód :)

Dzięki bardzo za opinie i czekam na następne

Pozdro

[ Dodano: 2008-05-10, 23:30 ]
      Jeszcze jedno

Waham się w zakupie pomiędzy wspomnianym peerless, a MDS06 - proszę o opinie uwzględniając pozostałe klocki zestawu.

Dzięki raz jeszcze

Skomentuj

dopiero teraz zauwazylem ze ten peerless to dokladnie ten ktorego mialem
        Zamieszczone przez Grald
        Waham się w zakupie pomiędzy wspomnianym peerless, a MDS06
        zdecydowanie MDS bo napewno bedzie mial lepszego "kopa" niz peerless. jednak dunczyk moze miec lepsza srednice - przekonam sie o tym jak dojedzie do mnie MDS05

Skomentuj

Czaruję...
        X