Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lanzar VST

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Lanzar VST

Hej
    potrzebuje dokupić jakieś głośniki wysoko-tonowe do mojej hondy Civic.
    Midbasy już mam są to( może nie najlepsze ale mnie wystarczają) Phonocary Y-line.
    Zostały mi z poprzedniego auta, tam siedziały Philipsy.
    Niestety w hondzie nie ma miejsca na gwizdki dlatego je tam zostawiłem.
    Mam do tego zwrotnice tonsila od speed 1700.
    Myślałem nad tweeterami Lanzar VST co o nich sądzicie?? Ewentualnie Sinuslive neo 13s.
    Co możecie polecić do 100 zł.
    Zależy mi na tym zeby grały podobnie jak te Philipsy ( były to fabryczne z VW). Akurat pasował mi ich dźwięk.

Pzdr Devolt

zamiast marnowac kasy na te glosniki kup poprostu te philipsy. glosniki tanie a wcale az tak zle nie graja. zestawy odseparowane za 300-400zl czasami maja gorsze wysokotonowki...

Skomentuj

Gdyby te Philipsy miały obudowy to bym je wyciągnął z poprzedniego auta i gitara, niestety nie mają . W hondzie nie ma miejsca na gwizdki wiec konieczne są tweetery z obudowami.

Skomentuj

obudowa to najmniejszy problem. kupujesz tanie glosniki za 5-10zl i podmieniasz glosniki. czasami mozesz nawet i popytac dresow czy niemaja spalonych takich glosnikow - ja dostalem kilka szt :P

Skomentuj

Ale słyszałeś któryś z tych głośników który wymieniłem?? Główne zapytanie mam o tym Lanzarze VST. Jest w wawce wiec mógłbym go osobiście odebrać tylko czy wart jest tych 90 zł??

Skomentuj

slyszalem ktores sinusy (niepamietam jakie) i do niczego to sie nie nadawalo - wolalbym philipsy

Skomentuj

W zasadzie tez bym wolał bo są tanie i bardzo dobre. Ale ciężko będzie je wpakować w jakies obudowy są dosyć duże.

[ Dodano: 2008-06-17, 14:45 ]
              sorki ze pisze temat pod tematem ale trafiłem na coś ciekawego.
              http://www.allegro.pl/item380195022_..._1_2_5_cm.html
              Czytałem o nich ze grają bardzo fajnie podobnie do GDWK 9/40 tylko bez zbędnego piachu.
              Może słyszeliście coś o nich??

Pzdr

Skomentuj

Czaruję...
              X