Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakim beckerem sie warto zainteresowac?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakim beckerem sie warto zainteresowac?

Poszukuje radyjka do autka, w zasadzie marki jakie mnie interesowaly by glebiej to albo nakamichi albo becker. Z racji ze nakamichi jest raczej ciezko osiagalne na rynku wtornym zdecydowalbym sie na beckera tylko nie wiem dokladnie jakiego modelu powinienem poszukiwac a jaki sobie odpuscic?
    I to pytanie stawiam Wam :wink: Mysle ze ok 500 zl bym na to mogl przeznaczyc.
    Becker tez by mnie interesoawl z tego wzgledu ze ma navigacje ktorej potrzebe odczulem bladzac wczoraj po warszawie w poszukiwaniu lotniska bemowo (wiadomo co tam bylo :mrgreen: )
    Pozdrawiam!!

z tego co pamietam to umberto bawil sie tymi radyjkami - napisz do niego

Skomentuj

Ja już z dwa lata bawie się Indianapolisem 7969(wersja dla bmw)i jestem bardzo zadowolony z tego radyjka jest tak brzydkie, że aż piękne w swojej prostocie
      Brzmienie jak dla mnie super,a z navi narazie nie korzystam.
      Tylko cena, 1200zł płaciłem ale teraz pewnie taniejh

Skomentuj

do 500zl to becker MEXICO PRO CD...swoich czasow najlepsze ze wszystkich, super jakosc, bez navi i mp3.

jesli nie zalezy ci na jak nawyzszej jakosci i nie przeszkadza brak mp3 to traffic pro (ma navi)

jesli potrzebujesz mp3 i nie nie musi byc najwyzszej jakosc: monza...inne sa drozsze.

pozdr.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          z tego co pamietam to umberto bawil sie tymi radyjkami
          I nadal się bawię,jakiś czas temu nabyłem właśnie PRO CD od Kudłategow wersji volkswagena.Mam go obecnie w oplu combo na fabrycznych głośnikach(tesla) i po pierwszej wizycie w firmie zostałem z deka wyśmiany jak reszta chłopaków zajrzała do mojego auta.Ale minki im z deka zrzedły po użyciu przycisku ON :mrgreen: Co prawda bekuś ma to do siebie że z deka zmatowia górę ale akurat w czasie jazdy,pracy silnika uwazam to za celowy zabieg,chyba.Bo na postoju dźwięk może wydawać się troszkę zbyt tłusty,jednak w czasie jazdy ten efekt niknie.Dodam tylko że nie tak dawno odebrałem z serwisu elco-eximu moją nakę 45-Z i troszkę podmieniałem sprzęty.I naka wydaje mi się znowusz zbyt ostra,surowa.Bekuś na mój gust gra bardziej stonowano,przymilnie dla ucha.

Skomentuj

moim skromnym zdaniem gra ... płasko

Skomentuj

no i tak ma byc

Skomentuj

Czaruję...
              X