Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Coś pod radio do Clio II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Coś pod radio do Clio II

Witam!

Co radzicie mi wcisnać w drzwi i tylne boczki do Clio II ... ?? Średnica otworu 120mm. Napęd only radio bez wzmacniaczy. Na przód jakis zestawik wysokie + dól oddzielone i tył może nie być dwodrożny.... tak do 400 zeta.
    Myślałem o hertzah DSK 130 bo na allegro nie widze nic ciekawszego jak na mój chłopski rozum :P

A gdyby tak dac dystnanse pod glosniki i kupic 16stki . Nie bierz hertza DSK jak na swoja cene maja kiepska jakosc ..

[ Dodano: 2008-07-12, 00:52 ]
    A nie lepiej zrobic lepszy przod zasilany wzmacniaczem i zapomniec o tyle ? A w przyszlosci jakis sub do bagaznika ?

Skomentuj

Heh... suba do clio ?? w ten malitki bagażniczek ?? :p

Może jak coś to przód pod radio a tyły ewentualnie pod wzmacniacz jako niskie.... mam jakiegoś alpharda saomchodowego dwa kanały... może by starczył.

Nie chce za bardzo sie bawić w wiercenie dziur i tego typu przeróbki.

Skomentuj

Nie wiem jak wygladaja drzwi w Clio ale u mnie nie robilem zadnych przerobek poprostu w miejsce starego mocowania glosnik przykrecilem nowy wyciety ze sklejki o wiekszej srednicyu montazowej . A wez pod uwage to ze 16stki beda graly o wiele lepiej jak 13stki a jak masz jakiegos alpharda to zawsze mozesz nim zasilic przod . I dobre , dobrze zasilone glosniki z przodu wystarcza

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
          Heh... suba do clio ?? w ten malitki bagażniczek ?? :p
          clio ma wiekszy bagaznik niz lancia Y10 a kolega w swojej lanci spokojnie suba wozil :P
          jak dasz dobrze zapakowane 8" to nawet roznicy nie poszujesz w ladownosci

Skomentuj

E no ... pany ale ja przecież nie powiedziałem nic ze ma być mnustwo basu. Chce poprostu wypełnić dziury w miejscach fabrycznych tak żeby to grało w miare przyjemnie i optymalnie głośno bez przewracania wnętrzności.
            No dobra można dać 16 na przód i zasilić je wzmacniaczem. Jak tak to mam spory zapas tonsili 16/50/8. Ciekawe jak to by sie sprawdziło :p

[ Dodano: 2008-07-13, 06:19 ]
            Przeanalizowałem sprawe... Nie chcę wsadzać tam więcej niż 13 cm. Najwyżej coś po 8 ohm żeby podłączyć przód i tył na jeden wzmacniacz stereo. A wysokotonowe pod radyjo... Co polecacie w takim przypadku ??

Skomentuj

Jak tak to mam spory zapas tonsili 16/50/8. Ciekawe jak to by sie sprawdziło :p
              raczej sie nie sprawdzi
              Najwyżej coś po 8 ohm żeby podłączyć przód i tył na jeden wzmacniacz stereo. A wysokotonowe pod radyjo...
              bez sensu ;]
              Co polecacie w takim przypadku ??
              kompletnie niemam pomyslu...:|

Skomentuj

No to fajnie... :p

Czy ten jak mu tam blaupunkt to ma cos ciekawego teraz w swojej ofercie ... ?? Bo mam dostęp do produktów tej firmy w hurtowych cenach...

Skomentuj

wzmacniacze to najtansza oferta z tych co warto kupic. radia - ujdzie. glosniki - jakos zaden mnie nie przekonuje

Skomentuj

Czaruję...
                  X