Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio do 300zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radio do 300zł

Nie znam się całkowicie na CA poszukuje taniego i dobrego :lol: Radia z CD ewentualnie mp3 do autka:] Cena max 300zł:] Ktoś coś zna? Cudów nie oczekuje.

Wiem ze pytań podobnych była setka ale czasy sie zmieniają technika i Chinolki ida na przód :wink:

http://allegro.pl/item415469298_clar..._pl_f_vat.html

Wręcz genialne w tej cenie, bdb brzmienie oraz funkcje i akcesoria

Skomentuj

W tej cenie to raczej nie masz dużego wyboru. Z jvc masz modele G300/400, pionki z serii 2000, kenwoody seria3000/4000 o sony nie wspominam... Tego clariona nie słyszałem a z w/w to jvc najbardziej mi się podobał. sam osobiście używam pionka i nie narzekam. Bardzo wygodne jest wielofunkcyjne pokrętło

Skomentuj

Jaki wybór jest to ja wiem, czekam na jakies recki itp.

Skomentuj

Ja mogę tylko tyle powiedzieć że porównując pionka z jvc ten drugi wypada lepiej

Skomentuj

W tej cenie to chyba najlepiej gra Kenio.
            low-END

Skomentuj

Widze ze na forum nie ma kilku starych wyjadaczy CA i jest lipa:/

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                Widze ze na forum nie ma kilku starych wyjadaczy CA i jest lipa:/
                a co żadna odpowiedź nie podeszła ?

takie są fakty

Skomentuj

dj_zibi, lepszego niż ten clarion nie znajdziesz, przerabialem kilka nowych radii roznych firm to ze Ci ich nie poleci irek czy ktos inny nie znaczy ze są złe...

Skomentuj

Jazda ze starym Grundikiem dała mi mocno w kość wiec zabieram sie juz na prawdę za tuning CA w Golfie 3 :mrgreen:

Głośniki wszystkim znane Mivoce 16cm:)

Co do radia wybór padł chyba na Pionka 4000. Ktoś spotkał się z tym radiem? Za 350zł chyba nic lepszego nie dostane.

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                      Wręcz genialne w tej cenie, bdb brzmienie oraz funkcje i akcesoria
                      Taki genialny model a nie ma UBS? Polecam model tegoroczny: http://www.clarion.com/pl/pl/product...390384534.html , a nie zeszłoroczny jakis.

Skomentuj

pegelmesser wiesz na niektórych o dźwięku i jakości wykonania nie decyduje gniazdo USB. :mrgreen:

Skomentuj

Ale zeby byla jakosc to musi byc wogole dzwiek, a jak ma isc z nosnika XXI wieku to jak inaczej to zrobic..

Skomentuj

Podpiąć audiofilkie CD :wink:

Skomentuj

Podpiąć audiofilkie CD
                              Najlepije ze stopniem wyjsciowym na ECC82... :mrgreen:

Skomentuj

pegelmesser, widzę że nie miałeś okazji przesłuchać obu modeli, a szkoda. To że dołożyli USB które nie wszystkim jest potrzebne, odbiło się dość mocno na jakości wysokich tonów w tym radiu. Coś za coś, jak powiadają - wolę zrezygnować z USB, jest bardzo dobrej jakości aux, więc mi wystarczy - wiadomo, komuś innemu może nie. Jego wybór.

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                                  To że dołożyli USB które nie wszystkim jest potrzebne, odbiło się dość mocno na jakości wysokich tonów w tym radiu
                                  A to ciekawe powiazanie.. pewnie dzieki temu rozliny doniczkowe w Japonii tez zmienia swoj cykl wegetacyjny.... :razz:

Skomentuj

pegelmesser, wiem że co ma piernik (USB) do wiatraka (wysokie tony) ale skoro dodali coś, to musieli na czymś oszczędzić, nie ma tak dobrze

Skomentuj

I tak kupie pionka deh4000. Niestety musze mieć CD:)

Skomentuj

I tak kupie pionka deh4000. Niestety musze mieć CD:)
                                        Kolega ma to radio i nie narzeka . Aczkolwiek mi sie baardzo nie podoba jego wyglad oraz to ze ma dżojstik nie wygodny (bardzo maly) alee o gustach sie nie dyskutuje wazne zeby grało i bucało

A co najlepsze kupil sobie pendrive'a 8gb i w sumie wcale nie uzywa cd

Skomentuj

Czaruję...
                                        X