Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX 30-300-4 AP w closed

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX 30-300-4 AP w closed

:mrgreen: :mrgreen: chce sprobowac jak ten STX da sobie rade w closed

pytanie do Was, ile litrów mu dać? tak z wstępnych symulacji to z 29-30 wychodzi :roll:

ew. np czy w 35l BR, lekko wygłuszonej da sobie radę :mrgreen:

nie linczować :lol:

nawet nie probuj bo juz inni to zrobili... padaka :|
    jedynie do b-r
    Zamieszczone przez katorznik
    ew. np czy w 35l BR, lekko wygłuszonej da sobie radę
    wsadzalem go w 45 litrow i nawet w takiej porazajaco nisko nie schodzi wiec w mnijesza bym sie nie pchal. no chyba ze masz material i chcesz sie pobawic to co innego

Skomentuj

tzn obecnie mam go w BR 45litrow i jestem zadowolony wiec wlasnie nie wiem jak moze sie zachowac w mniejszej :)

chce go zabudowac w podloge w lanosie, zbyt mocno jej nie podnosząc.... czyli z jak najmniejszym litrazem :mrgreen: :twisted:

Skomentuj

katorznik, jak juz go masz w skrzyni to wsadz tam butelki z woda i zmniejsz litraz. pobawisz sie malym kosztem i sie przekonasz czy warto

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          katorznik, jak juz go masz w skrzyni to wsadz tam butelki z woda i zmniejsz litraz. pobawisz sie malym kosztem i sie przekonasz czy warto
          w sumie racja, wsadzi sie tak zeby z 10 litrow odeszlo :mrgreen:

[ Dodano: 2008-09-20, 10:18 ]
          Zamieszczone przez katorznik
          Zamieszczone przez Pawel S.
          w sumie racja, wsadzi sie tak zeby z 10 litrow odeszlo :mrgreen:

glosnik sprzedany :mrgreen:

co kupic do 250-300pln zeby w miare przyjemnie w nieduzej skrzyni gralo :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
          X