Witam chciałbym żebyście doradzili co kupić do autka chodzi mi o radio jakiś zestaw odseparwany na przód wzmacniacz i sub.Autko to seat toledo II (1m)
budżet około 10 000zł z góry dzięki pozdro.
:lol:
czy aby napewno masz taki budzet?
czy przypadkiem niejestes jakims 18-latkiem ktory dostal swoj pierwszy samochod?
sorki za takie podejscie ale bylo juz kilku takich z ogromnym budzetem co sie okazalo ze ledwo na paliwo maja...
napisz cos wiecej. jakie brzmienie preferujesz, z czym masz doswiadczenie itp?
Budzet mam ,a doświadczenia za dużego nie mam pare razy złożyłem znajomym sprzęci do auta były to głównie hertz ,blaupunkt ,infinity , alpine clarion także niemam zadużego doświadczenia z pożadnymi głośnikami ,a w tym co złożyłem zawsze mi czegoś w tym brzmieniu brakowało i chciałbym żeby mi ktoś doradził jakiś zestaw który napewno zagra dobrze i wcale niemusi on trząść autem aż sie blacha będzie prostowała chodzi mi o dobre brzmienie .
A jeśli podamy Ci jakiś zestaw w tej kwocie to go zakupisz?
Budżet jest spory, w tej cenie sprzęt będzie wysokiej klasy. A wybierając spośród takiego bezkompromisowego sprzętu trzeba mieć odpowiednie wymagania. Zajedź do zakładów CA, pospotykaj się z ludźmi na spotach czy zawodach i zobacz co Ci pasuje a co nie...
Pomijając sam sprzęt, ważne też będzie kto i jak go zamontuje i zestroi. Sam sprzęt nie zagra.
Możemy podać kilkanaście/kilkadziesiąt nazw ale co Ci to da:)
Większość osób poda zestaw, który by chciało mieć u siebie... pytanie czy Ty chcesz tego samego?:)
skoro doswiadczenia niemasz z lepszymi glosnikami to moze lepiej zainwestuj te 200-500zl w jezdzenie po polsce na zawody CA i posluchasz roznego sprzetu? w ten sposob przekonasz sie co ci odpowiada, co ci niepasuje itp itd. napewno znajda sie tez doswiadczeni uzytkownicy ktorzy beda wiedzieli co doradzic.
ja bym proponowal najpierw samochod dobrze przygotowac. znadz garaz, wywal wnetrze samochodu, wyklej go matami bitumicznymi (cale), poloz pozadne nowe kable, drzwi przygotuj do dobrej 16-stki...
a reszte sie dobierze w czasie
ja bym na poczatek proponowal cos ze sredniej polki. na naszym forum w zamowieniu grupowym moglbys kupic zestaw peerless definition 6 (to samo co vifa A16WG + D26NC) a do bagaznika np intertechnik MDS10
do tego dobre radio (ja bym probowal z nakamichi) + odpowiendiej klasy wzmacniacz ktory juz na przyszlosc starczy i moze sie spodoba
co do modeli wzmacniaczy i radia to moze lepiej koledzy doradza - np Marcy$
Skomentuj