Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Witam. Mam pytanie o głośnik ...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam. Mam pytanie o głośnik ...

mam zamiar kupić taki głosnik http://allegro.pl/item450538154_jbl_...sow_sklep.html

Czy jest on wart uwagi??? proszę o pomoc.

za te pieniadze jeszcze ujdzie. jak nie znajdziesz alternatywy to mozesz brac.
    ale super jakosci sie nie spodziewaj

Skomentuj

http://allegro.pl/item452529591_magn...vat_zgora.html

A to moze byc alternatywa??? Czy jednak JBL lepszy będzie???

Skomentuj

to już lepiej ten JBL

napisz czego szukasz

co już masz

czym chcesz napędzać

Skomentuj

witam ja tez w tym temacie ,akurat mam zlecenie nagłośnienia auta ,a od ostatniej "roboty"troche się odwlekło,więć co wziąć tego jbl czy stx GDN-30-300-4-AP ? auto to kombi ,wzmacniacz ok 150_200 rms

Skomentuj

gzesejkb, to zalezy na czym klientowi bardziej zalezy. na graniu czy na cisnieniu

Skomentuj

Zamieszczone przez gzesejkb
              150_200 rms
              Przy jakim obciazeniu? Jaki to konkretnie wzmak?

Skomentuj

wzmacniacz to BLAUPUNKT GTA 2100(oczyw. mostek) choć jeszcze nie kupiony więc podlega zmianom!,klient nie wymagający ,"ma ładnie grać i tyle i tanio ma być" ,lubi bass :roll:,muzyka różna pop,techno,hip-hop,radio ma blaupunkta(nie wiem jaki model-rca są)
                Choć klient nie wymagający ja wola bym żeby minimum jakości było

Skomentuj

to moze juz bardzo oklepany MDS08? tanio, dosc latwo dostepny, dobrze gra, mala skrzynka tylko czekac trzeba :P

Skomentuj

Wcale nie trzeba czekać... :wink:

Skomentuj

to masz jakis na zbyciu? jak tak to ja nawet moge skrzyneczke zlozyc i bedzie tanio i szybko

Skomentuj

"08" nie będzie mało to w końcu kombi?a po za tym w bagażniku ma być zabudowa więc 20 będzie "śmiesznie" wglądała :neutral:

Skomentuj

ja bym powiedział, że do sedana byłoby mało, w kombi się łatwiej dźwięk rozprzestrzenia.

Skomentuj

jak zabudowa ma byc na pokaz to faktycznie bedzie smiesznie wygladalo. jak praktyczna zabudowa to bedzie idealny

Skomentuj

Więc na tą chwilę jaki głośnik 25-30cm cenowo do 150pln ?

Skomentuj

Kiedyś takiego udało mi się wyrwać za podobną kwotę:
                                http://www.allegro.pl/item459230918_...eryki_bcm.html
                                Spróbować można.

Skomentuj

Czaruję...
                                X